Yandex Metrica

Nureddin Nebati'den önemli açıklamalar! Fiyat artışına ilişkin denetleme yarın başlıyor

Nureddin Nebati'den önemli açıklamalar! Fiyat artışına ilişkin denetleme yarın başlıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CNN Türk kanalında Ahmet Hakan'ın sorularını cevapladı. Bakan Nebati ekonomi gündemine ilişkin soruları yanıtladı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:33

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNNTürk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sorularını cevapladı. 

Bakan Nebati, döviz kurundaki ani hareketler hakkında konuşurken bakanlık olarak amaçlarının mevduat sahibini korumak olduğunu aktardı. 

Doların bugün 12,64 civarında seyrettiğini ifade eden Nebati bu seviyeye 18'lerden geldiğini bildirdi. 18'e kadar adım adım gidildiğini fakat düşüşün çok radikal olduğunu ifade etti. 

İşte Nureddin Nebati'nin konuşmasından öne çıkanlar;

Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli! Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli! Haberi Görüntüle

DEVLET HİÇ MÜDAHALEDE BULUNMADI

Bu salınım 3 ay süre, Türkiye'nin makro ekonomi göstergeleri ile bağdaşmayan bir tablo oluştu. Biz gerektiği zamanlarda müdahil olduk uyardık. Ancak Sayın Cumhurbaşkanı'nın 20 Aralık manifestosu ile bu noktaya geldi. Bana göre de hiçbir müdahalede bulunulmadı. 3 ayda zirveye çıkan döviz tıpkı köpük gibi bir anda yok oldu. Bizi algı operasyonu ve köpürtme, trollerle oluşturulan yapay durum yıkıldı gitti.

7700 TL dar gelirli yardım parası! Başvuran herkes PTT'den ödeme alacak: Son tarih belli oldu 7700 TL dar gelirli yardım parası! Başvuran herkes PTT'den ödeme... Haberi Görüntüle

ALGI OPERASYONU İLE İNSANLARI BORSADAN ÇIKARIP DOLARA YÖNLENDİRDİLER

Ben küçük yatırımcıya kahroluyorum. Onlar mavi yakalılar.  Gençler, yaşlılar,  bu yıl 52 firma borsaya açıldı. Anadolu'da insanlar borsaya girdi. Gerçekliği olmayan tablolarla insanları borsadan çıkarıp dövize yönlendirdiler. Küçük yatırımcı için 50-100 bin lira tüm mal varlığıdır.  Bir gecede tüm birikimleri yarıya indi. O insanların ahını kim ödeyecek. Dolar 1 lira arttığı zaman 450 milyar lira borcumuz artıyor. Ben bunu nasıl yaparım.

TÜİK istatistikleri açıkladı: En pahalı şehir artık İstanbul değil! İşte konut fiyatları en yüksek olan iller... TÜİK istatistikleri açıkladı: En pahalı şehir artık İstanbul değil! İşte... Haberi Görüntüle

SİZİ DÖVİZ GİDİYOR DİYE YÖNLENDİRENLERE DAVA AÇIN

Türkiye'de döviz geliri olmayan kişiye bankalar normalde dövizle borçlandırmaz. Bu yıllar öncesinden alınan bir kararın uygulamasıdır. Zarar eden bütün vatandaşlara çağrıda bulunuyorum. sosyal medya hesabında paylaşımında döviz gidiyor diye çağrıda bulunanlara dava açın. 

1-2-3-4 çocuğu olanlara müjde! Bakanlık resmen duyurdu: Dev ödeme hesaplara yattı 1-2-3-4 çocuğu olanlara müjde! Bakanlık resmen duyurdu: Dev ödeme hesaplara... Haberi Görüntüle

FİYAT ARTIŞINA KARŞI MALİYE YARINDAN İTİBAREN SAHADA

Yanlış yapanlara elbette devlet müdahale etmeli. Bize ihbarlar geliyor. Devlete yanlış yapanlara karşı yarın Maliye devreye girecek. Birçok kurum, gelecek döviz kuruna karşı fiyatlarını ayarlamalarına gitti. Birçokları döviz 22 lirayı bulacak diye fiyatını ayarladı. Döviz yarı yarıya indiği halde jet hızı ile fiyatını artıranlar fiyat indirimine gitmedi. Malının üzerine fahiş fiyat artışına gidenlere biz uyarılarda bulunduk. Buna rağmen gerekli adımı atmayanlara karşı çok sert bir mücadele başlatılacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading