Yandex Metrica

Necmettin Batırel'den vatandaşları rahatlatan enflasyon açıklaması! Sadece 1 hafta içinde...

Necmettin Batırel'den vatandaşları rahatlatan enflasyon açıklaması! Sadece 1 hafta içinde...

Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel, sosyal medya hesabından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Batırel, enflasyonun yakın zaman içerisinde düşüşe geçeceğini söyledi.

Ekonomi

15.02.2024, 16:17

Yatırımcıların ve vatandaşların yakından takip ettiği isimlerden biri olan Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel, sosyal medya hesabından ekonomiye ilişkin son gelişmeleri değerlendirdi. 

Fırsatçıların soluğu kesilecek: Fahiş fiyatlara işyeri kapatma cezası! Fırsatçıların soluğu kesilecek: Fahiş fiyatlara işyeri kapatma cezası! Haberi Görüntüle

"SADECE 1 HAFTA ALIŞVERİŞİ KESSİNLER"

Batırel, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Marketler fiyatları ne ceza ile ne korkutmayla düşürüyor. Tam tersi sürekli arttırıyor. Peki bunları kim yola getirecek? Vatandaşın kendisi.. 1 hafta alış verişi tamamen kessinler görün o zaman etiketler nasıl küçülüyor. 1 hafta.. Kesinlikle kapısından bile içeri girmek yok ama."

THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili açıklama: 31 Mayıs'a kadar uzatılabilecek THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili açıklama: 31 Mayıs'a kadar uzatılabilecek Haberi Görüntüle

"ENFLASYON DÜŞÜŞE GEÇECEK"

Batırel bir başka tweetinde ise enflasyonun yakın zamanda düşeceğini iddia ederek şunları aktardı:

"Brent petrol 81  dolara geriledi. Akaryakıt fiyatlarında indirimle birlikte maliyetlerdeki azalma devam edecek. Enflasyon düşüşe geçecek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading