Yandex Metrica

Ne altın ne dolar! Parasını buraya yatıran ikiye katlıyor: Nisan ayında satışı rekor kırdı

Ne altın ne dolar! Parasını buraya yatıran ikiye katlıyor: Nisan ayında satışı rekor kırdı

Son zamanlarda yatırımcılar altın ve dolar dışında başka alternatif bir  yatırım varmı diye düşünüyor. Durum böyle olunca, Nisan ayında satışında rekor kıran otomobil sektörü yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. 14 Mayıs'ta yapılacak seçim sonrası fiyatların artacağı endişesi, otomobil satışlarını ikiye katladı ve tüm zamanların rekoru kırıldı. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

Son aylarda emtia piyasalarında yaşanılan hareketlilik sonrası yatırımcılar farklı alternatif bir yatırım aracına yöneldi. Nisan ayında satışında rekor kıran otomobil sektörü yatırımcıların dikkatini çekti. 14 Mayıs'ta yapılacak seçim sonrası fiyatların artacağı endişesi, otomobil satışlarını ikiye katladı ve tüm zamanların rekoru kırıldı. 

Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Haberi Görüntüle

Çalışmalar başladı! Siirt'te petrol arama sondajı yapılacak Çalışmalar başladı! Siirt'te petrol arama sondajı yapılacak Haberi Görüntüle

OTOMOBİL SEKTÖRÜNDE DEV ARTIŞ

Nisan ayında otomobil satışlarında rekor kırıldı ve 2022 yılına kıyasla satışlar yüzde 62.7 oranında artış gösterdi. Uzmanlar ise otomotvi sektöründeki patlayan talebin sebebini seçim sonrası fiyatların daha da artacağı korkusu olduğunu öne sürüyor. Otomotiv araştırma şirketi genel müdürü Hüsamettin Yalçın, insanların enflasyonist ortamda paralarının değerini korumak için otomobil alımına yöneldiğini söyledi ve bu yıl yaklaşık 1 milyon adet sıfır araç satışı beklendiğini açıkladı. Uzmanlar, otomobilin gayrimenkulün bile önüne geçtiğini ve bugünden araç almanın daha uygun olduğunu öne sürüyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading