Yandex Metrica

Ne A101 ne ŞOK ne de BİM! En ucuz ayçiçek yağı orada satılıyor! Vatandaş litre litre alıp eve götürdü

Ne A101 ne ŞOK ne de BİM! En ucuz ayçiçek yağı orada satılıyor! Vatandaş litre litre alıp eve götürdü

Ayçiçek yağı fiyatları uzun bir süredir vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, 2023 1 lt, 2 lt, 5 lt ayçiçek yağı fiyatları en ucuz hangi markette? Vatandaş BİM, A101 ŞOK gibi zincir marketlerde ayçiçek yağı indirimi beklerken o marka ayçiçek yağına indirim yaptı. 

Ekonomi

23.04.2024, 17:14

Ayçiçek yağı fiyatları geçtiğimiz yıldan itibaren Türkiye ekonomi gündemindeki yerini alıyor. BİM, A101, ŞOK, Migros, Tarım Kredi Kooperatif ayçiçek yağı fiyatları vatandaş tarafından takip edilirken TMO, PTTAVM'de satışını yaptığı 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına devasa indirim yaptı. 

Peki, TMO ayçiçek yağı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Borsa bugün kapalı mı 24 Nisan? Borsa bugün açık mı, kapalı mı, işlem yapılır mı? Borsa bugün kapalı mı 24 Nisan? Borsa bugün açık mı,... Haberi Görüntüle

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI FİYATI

Ayçiçek yağı fiyatları geçtiğimiz yıl resmen rekor üstüne rekor kırmıştı. Zam furyasından en çok nasibini alan temel gıda ürünü olan ayçiçek yağı Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşında başlaması ile birlikte neredeyse 3 katına çıktı. 

Petrol fışkırıyor! Gabar'dan gelen haber çifte bayram ettirdi: Petrol üretiminde yeni rekor Petrol fışkırıyor! Gabar'dan gelen haber çifte bayram ettirdi: Petrol üretiminde... Haberi Görüntüle

TMO AYÇİÇEK YAĞI FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

5 litre ayçiçek yağı ürününü indirimli olarak tüketicilerle buluşturan Toprak Mahsulleri Ofisi'nde bir indirim daha var. TMO 5 litre ayçiçek yağı sadece 135 TL'den raflarda yerini aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading