Yandex Metrica

Motorine büyük indirim geldi! Bakın motorinin litre fiyatı kaç lira oldu

Motorine büyük indirim geldi! Bakın motorinin litre fiyatı kaç lira oldu

Son dönemde akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar sonrası motorinin litre fiyatı ciddi şekilde yükselmişti. Bu sefer sevindiren bir haber geldi. Motorinin litre fiyatında 2 lira 50 kuruşluk düşüş yaşandı. Yarın geceden itibaren motorine 84 kuruşluk bir indirim daha gelmesi bekleniyor. İki gün üst üste toplam indirimin 3.34 kuruş olması bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:28

Akaryakıt fiyatlarında büyük indirim oldu. Bu gece yarısından itibaren motorin litre fiyatında indirim olacak. Motorinin litresi 2 lira 50 kuruş düştü. Motorinin litresi İstanbul'da 27.49'a, Ankara ve İzmir'de ise 27.64'e kadar gerildi.  Yarın geceden itibaren motorine 84 kuruşluk bir indirim daha gelmesi bekleniyor. Toplam indirimin 3.34 kuruş olması bekleniyor.

Altın fiyatları güne nasıl başladı? 18 Nisan 2024 gram altın, ons altın ne kadar? Altın fiyatları güne nasıl başladı? 18 Nisan 2024 gram altın,... Haberi Görüntüle

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR’DE MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLDU?

İndirimin ardından İstanbul'da 29.99'dan satılan motorinin litresi 27.49'a düştü. Motorinin litresi Ankara ve İzmir'de 30.14'ten 27.64'e geriledi.

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI İLLERE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLMEKTEDİR

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading