Yandex Metrica

Milyonları sevindiren haber! Ayçiçek yağında yeni dönem başladı

Milyonları sevindiren haber! Ayçiçek yağında yeni dönem başladı

Milyonlarca vatandaş ayçiçek yağı indirimlerini ve kampanyalarını takip ederken heyecanlandıran ve rekor indirim beklenen haber geldi. Kars'ta Selim ve Arpaçay bölgesinde yağlık ayçiçek yağı ekiminin yapıldığı belirtilirken bu durumun ayçiçek yağı fiyatlarında rekor indirim yapılacağı yönünde beklentileri artırdı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:59

Milyonlarca vatandaşın yemeklerinde kullandığı ayçiçek yağı ile ilgili heyecanlandıran haber geldi. Söz konusu hamle ile ayçiçek yağı üretimde rekor artış fiyatlarda da rekor düşüş bekleniyor. 

Faiz etkisi doları esir alacak! Tam 5 ay sonra... İşte güncel döviz fiyatları ve piyasa beklentisi Faiz etkisi doları esir alacak! Tam 5 ay sonra... İşte... Haberi Görüntüle

2060 DEKAR ALANDA EKİM YAPILDI 

Kars'ta 2060 dekar alanda yağlık ayçiçek yağı hasadı başladı. Vali Türker Öksüz biçerdöverle ayçiçeği hasadı yaptı. 

Beklenenin üzerinde verim alan çiftçi, ilk kez ekimini gerçekleştirdiği ayçiçeğini önümüzdeki yıllarda daha fazla ekmenin hesabını yapıyor.

Emeklilerin borçları sıfırlanıyor! Meclis'ten fıstık gibi müjde geldi: O tarihte tüm borçlar silinecek Emeklilerin borçları sıfırlanıyor! Meclis'ten fıstık gibi müjde geldi: O tarihte... Haberi Görüntüle

FİYATLARDA DÜŞÜŞ BEKLENİYOR 

Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz konuyla alakalı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

Biz 2022 yılında Hem Selim ilçemizde, Selim ilçemizde ağırlıklı olmak üzere, merkezde ve Arpaçay ilçemizde yaklaşık 2 bin 60 dekar alanda ayçiçeği üretimi gerçekleştirdik. Bunun bin 260 dekarı Selim ilçesinde, geldik gördük ki hasatta verim gayet güzel, bundan dolayı çok mutlu olduk. Arkadaşlarımız 350-400 kilo dekar da üretimden bahsediyorlar. Bu çok önemli bir miktar, önemli bir sayı inşallah umuyoruz ki çiftçimiz kazanacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading