Yandex Metrica

Milyonlarca vatandaşa ödeme müjdesi! Son tarih 31 Aralık: e-Devlet üzerinden yapılıyor

Milyonlarca vatandaşa ödeme müjdesi! Son tarih 31 Aralık: e-Devlet üzerinden yapılıyor

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 2023 yılı için Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 31 Aralık 2022'de sona ereceğini açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:11

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin açıklamalarıyla birlikte Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 1 Ekim 2022'de başladı. 2023 yılı için geçerli olacak işlemin son başvuru tarihi ise 31 Aralık 2022 olarak belirlendi.

Tek ücret dönemi başlıyor! Kamuda tasarruf paketi Meclis'te yasalaştı! Tek ücret dönemi başlıyor! Kamuda tasarruf paketi Meclis'te yasalaştı! Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR İÇİN E-DEVLET KULLANILIYOR

Çetindağ yaptığı açıklamada, çiftçilerin 31 Aralık 2022 tarihine kadar bilgilerini güncellemeleri gerektiğini, yeni yönetmeliğe göre artık ÇKS kayıtlarının e-Devlet üzerinden yapıldığını belirtti.

Çiftçilerin destekten yararlanmaları için çiftçiliğe devam ettiğini beyan ederek bilgilerini güncellemeleri gerektiğine işaret eden Çetindağ, "Bu kurallara uymayan çiftçilerimiz pasif duruma düşecek haliyle pasif konuma düşen çiftçilerimiz destekleme alamayacak. Bu çerçevede çiftçilerimizin mağdur olmamaları ve destekten yararlanabilmeleri için 31 Aralık'a kadar odamıza gelerek bilgilerini güncellemeleri gerekmekte" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading