Yandex Metrica

Milyonlarca emekli merakla bekliyor! Zamlı bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bayramdan önce yatar mı?

Milyonlarca emekli merakla bekliyor! Zamlı bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bayramdan önce yatar mı?

16 milyon emeklinin merakle beklediği bayram ikramiyesine yönenil düzenleme Meclis'ten geçti. Gelişmenin ardından emekli ikramiyesi ödeme tarihleri araştırılmaya başladı. Yılda 2 kez bayram ikramiyesi alan emekliler gelecek açıklamaları yakından takip ediyor. Peki,  Zamlı bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bayramdan önce yatar mı?

Ekonomi

13.05.2024, 17:51

2024 yılının Nisan ayına denk Ramazan Bayramı öncesinde ilk olarak emekli ikramiyelerine zam gelecek mi konusu gündem olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla emekli ikramiyesine zam yapılacağını açıklamış ve yeni tutarı ilk kez duyurmuştu. Bayram ikramiyesi tutarındaki düzenlemelerin ardından gözler ikramiyelerin hesaplara yatacağı tarihe çevrildi. Peki, Zamlı bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bayramdan önce yatar mı?

3 çocuklu aileler için öyle bir paket hazırlandı ki! Ömür boyu emeklilik ve indirim fırtınası geliyor 3 çocuklu aileler için öyle bir paket hazırlandı ki! Ömür... Haberi Görüntüle

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ikramiyesi, 3 bin TL yükseltildi.

Altın tekrar yön değiştirdi: Önümüzdeki ay artış olacak mı? 24 Temmuz 2024 altın fiyatları Altın tekrar yön değiştirdi: Önümüzdeki ay artış olacak mı? 24... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

Bu yıl Ramazan Bayramı'nın ilk günü 10 Nisan Çarşamba gününe denk geliyor. Emekliye bayram ikramiyesi ise bayramdan önceki hafta hesaplara geçmesi planlaınıyor.

 

Nisan ayının ilk haftasında SSK ve Bağkur kapsamındaki tüm emeklilere ikramiyelerinin yatması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading