Yandex Metrica

Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Merkez Bankası faizi arttırdı mı düşürdü mü?

Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Merkez Bankası faizi arttırdı mı düşürdü mü?

Merkez Bankası Mart ayı faiz kararını açıklamasının ardından vatandaşlar faiz kararını yakından takip etmeye başladı. TCMB yılın üçüncü toplantısından faiz kararı merak konusu oldu. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Merkez Bankası faizi arttırdı mı düşürdü mü?

Ekonomi

22.02.2024, 15:51

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bugün yapılan toplantının arından Mart ayı faiz kararlarını açıkladı. Vatandaşlar faiz karaların artış veya düşüş olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Merkez Bankası faizi arttırdı mı düşürdü mü?

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLDU?

2022’de politika faizini yüzde 14 seviyelerinden yüzde 9’a kadar kademeli olarak düşeren TCMB, geçtiğimiz ay 50 baz puan daha indirim yaparak faizleri yüzde 8,50'ye çekmişti. Banka yılın üçüncü toplantısında faizleri sabit bırakma kararı aldı.

İran-İsrail gerilimi en çok altına yaradı! Uzman isimden altın yorumu: Yıl sonu o rakamları rahat görür İran-İsrail gerilimi en çok altına yaradı! Uzman isimden altın yorumu:... Haberi Görüntüle

UZMANLARIN BEKLENTİSİ

Ekonomistler yüzde 8,50 düzeyinde bulunan politika faizinin 50 baz puan düşürüleceği yönünde görüşünü aktarırken , 14'ü politika faizinin sabit tutulacağını iddia etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading