Yandex Metrica

Memur maaşlarına yüzde 50 zam ve maaşa ek 540 TL ödeme! Her ay hesaplara geçecek...

Memur maaşlarına yüzde 50 zam ve maaşa ek 540 TL ödeme! Her ay hesaplara geçecek...

Son dönemde memurlar için yapılan maaş iyileştirme çalışmaları sonuçlarını vermeye başladı. Bu çerçevede memurlara, aylık 540 TL ek katkı sağlanmasına yönelik detaylar netleşti. Hesaplara her ay düzenli olarak 540 TL yatırılacak.

Ekonomi

23.01.2024, 21:28

Temmuz ayında gerçekleşen memur ve emekli maaş zammının ardından, gelecek dönem için memurların ve emekli memurların alacakları zam oranları, toplu sözleşme ile kesinleştirilmişti. 

Ocak 2024 itibarıyla yürürlüğe girecek olan zam oranları çerçevesinde, memurlara verilecek ek ödemeler de belirlendi.

Aylık 540 TL ek katkı sağlama çabaları sonuçlandı ve yeni katkı payı ödemeleri ile kimlerin bu avantajdan yararlanabileceği konusunda uzmanlar da görüşlerini paylaşmaya başladı. Ocak ayından itibaren, memurlara aylık 540 TL ek ödeme yapılması ve maaşlara yüzde 50 oranında bir artış sağlanması hedefleniyor.

MÜSİAD'dan dikkat çeken Tayvan ve çip çağrısı: 'Ülkelerin milli güvenliklerini tehdit edebilir' MÜSİAD'dan dikkat çeken Tayvan ve çip çağrısı: 'Ülkelerin milli güvenliklerini... Haberi Görüntüle

MEMURLARA HER AY 540 TL EK ÖDEME 

Ocak 2024'te memurlara aylık ek 540 TL ödeme ve maaşlarda yüzde 50 artış yapılması çalışmaları gün yüzüne çıktı.

Bu önemli düzenleme, maddi yardıma ek olarak sendika üyelerine bir dizi avantaj sunmayı amaçlıyor.

Ekonomik koşullar, toplu sözleşme sonuçlarının devlet memurlarının maaşlarına büyük ölçüde yansıdığını gösteriyor. En son gelişmeler, 540 TL ek ödemenin memurlara verilmesini mümkün kılacak. Bu ödemelerden kimlerin faydalanacağı ise şu an için merak konusu.

İBB'den yeni zam! Tarife belli oldu: 1200 liradan 2 bin 500 liraya çıkarıldı! İBB'den yeni zam! Tarife belli oldu: 1200 liradan 2 bin... Haberi Görüntüle

EK ÖDEMEDEN KİMLER YARARLANACAK?

7. toplu iş sözleşmesi çerçevesinde, sendika üyeliği yüzde 2 sınırını aşan öğretmenlerin maaşlarına üç aylık periyotlarla zam uygulanacak. Temmuz ile Ocak ayları arasında ödenecek olan bu zammın sabit miktarı ise 1.080 TL olarak belirlendi. 7. dönem toplu iş sözleşmesinin hükümlerine göre, bu artış her ayın sonunda ödenecek.


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading