Yandex Metrica

Mansur Yavaş'ın toplam mal varlığı ne kadar, kaç TL? Mansur Yavaş'ın serveti belli mi?

Mansur Yavaş'ın toplam mal varlığı ne kadar, kaç TL? Mansur Yavaş'ın serveti belli mi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı olarak gösterilmiş ve seçilerek göreve gelmiştir. Son zamanlarda, Yavaş'ın mal varlığıyla ilgili açıklamaları gündemi meşgul etmektedir. Başkan, mal varlığını kamuya açıklama adımını atarak şeffaflık ilkesine vurgu yapmıştır. Peki, Mansur Yavaş'ın toplam mal varlığı ne kadar, kaç TL? Mansur Yavaş'ın serveti belli mi? 

Ekonomi

27.04.2024, 23:30

Mansur Yavaş'ın toplam mal varlığı ne kadar, kaç TL? Mansur Yavaş'ın serveti belli mi? soruları Mansur Yavaş'ın açıklamaları ardından gündeme geldi. Peki, Mansur Yavaş'ın toplam mal varlığı ne kadar, kaç TL? Mansur Yavaş'ın serveti belli mi? 

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere müjde! İslam Memiş açıkladı: BES ile kredi çekmek mümkün! İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere müjde! İslam Memiş açıkladı: BES ile... Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ'IN TOPLAM MAL VARLIĞI NE KADAR, KAÇ TL?

Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim kampanyasıyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Yavaş, seçim çalışmalarının finansmanı konusunda şeffaf bir yaklaşım sergileyerek, harcamaların CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından karşılandığını belirtti.

Mansur Yavaş, "Bu seçimde adaylığımızın erken açıklanması nedeniyle Ankara'da biraz afişlerimizi astık. Başladılar 'Bunların parası nereden geliyor?' Benim Adım Mansur Yavaş. Bir kuruş belediyenin parası o pankartların içerisinde yok. İl Başkanlığı ödüyor bunun hesabını. İsteyen herkes faturasını inceleyebilir. Ama herkes şeffaf olacak. Bütün seçim harcamalarının hesabını açık açık internetten yayınlayacak. Belediye başkan adayları mal beyanlarını açıklayacak. Ben açıklıyorum bugün. Bütün belediye başkanları, görev yapanlar. Görevi devraldığında serveti neymiş, şimdi serveti ne olmuş bunları açıklayacaklar. Bu halkın parasıdır. Bu hesabı herkes vermek zorundadır." açıklamasında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading