Yandex Metrica

Maaşlar Kurban Bayramından önce yatırılacak mı? Memur, emekli, işçi maaşları bayramdan önce ödenecek mi?

Maaşlar Kurban Bayramından önce yatırılacak mı? Memur, emekli, işçi maaşları bayramdan önce ödenecek mi?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala memur, emekli ve işçi vatandaşlar maaşların Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatırılıp yatırılmayacağını merak ederek araştırıyor. Peki, Maaşlar Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara aktarılacak mı? 

Ekonomi

10.06.2024, 22:29

İslam dünyasında Kurban Bayramı heyecanı yaşanıyor. Türkiye'de Bakanlar Kurulu kararı ile Kurban Bayramı'nın kutlanacağı hafta 9 günlük bayram tatili ilan edilirken vatandaşlar bayram hazırlıklarını yapmaya başladı. 

Milyonlarca emekli, memur ve işçi vatandaş ise bayram harcamaları için maaşlarının yatırılmasını bekliyor. Vatandaşlar maaşların hesaplara yatırılacağı tarihleri merak ederek araştırılıyor. Peki, Maaşlar Kurban Bayramından önce yatırılacak mı? Memur, emekli, işçi maaşları bayramdan önce ödenecek mi? işte detaylar... 

İş arayan gençlere müjde! Aile Bakanlığı 8367 TL destek verecek! Tek şart... İş arayan gençlere müjde! Aile Bakanlığı 8367 TL destek verecek!... Haberi Görüntüle

MEMUR MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ YATACAK MI?

Kamu kurumlarında çalışan milyonlarca memur maaşlarını her ayın 15'inde alıyor. Ancak Kurban Bayramında maaşın Cumartesi gününe denk gelmesi ve Kurban Bayramı arifesi olması nedeniyle ödemelerin yatırılıp yatırılmayacağı merak ediliyor. Memur ise maaşlarının 10-14 Haziran tarihleri arasında yatırılmasını bekliyor.. Ancak memur maaşlarının erken yatırılacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli! Bakan Şimşek'ten yapay zeka mesajı: Küresel dünyaya hazırlık için önemli! Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE ÖDENECEK Mİ?

Milyonlarca emekli vatandaş maaşlarını her ayın 17’si ile 26’sı arasında hesabından alabiliyor. Kurban Bayramı tarihi ile maaş ödenme tarihi aynı günlere denk geldiği için emekli maaşlarının bayramdan önce yatırılacağı bekleniyor. Ancak emekli maaşlarının erken yatırılacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Geçtiğimiz yıllarda emekli maaşları bayramdan önce hesaplara yatırıldı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeki vatandaşlara ödenen emekli ikramiyelerinin bayramdan önce hesaplara aktarılacağını duyurmuştu. 

3 çocuklu aileler için öyle bir paket hazırlandı ki! Ömür boyu emeklilik ve indirim fırtınası geliyor 3 çocuklu aileler için öyle bir paket hazırlandı ki! Ömür... Haberi Görüntüle

İŞÇİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE ÖDENECEK Mİ?

Kamu kurumlarında çalışan milyonlarca işçi vatandaş Kurban Bayramı öncesinde maaşlarının ödenip ödenmeyeceğini araştırıyor. Kamu kurumlarında çalışanlar için bayramdan önce maaşların yatırılması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading