Yandex Metrica

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun sahibi kim? Limak Doğu Anadolu Çimento ne iş yapar, kim kurdu?

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun sahibi kim? Limak Doğu Anadolu Çimento ne iş yapar, kim kurdu?

Sermaye Piyasası Kurulu kısaltılmış adı ile SPK, Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arz olmasına onay vermişti. Şirkete yatırım yapmayı düşünenler ise arama motorlarında, "Limak Doğu Anadolu Çimento'nun sahibi kim? Limak Doğu Anadolu Çimento ne iş yapar, kim kurdu?" sorularına yanıt arıyor. 

Ekonomi

20.05.2024, 03:18

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arz olması nedeniyle Limak Doğu Anadolu Çimento şirketinin sahibinin kim olduğu ve ne iş yaptığı merak konusu oldu. Peki, Limak Doğu Anadolu Çimento'nun sahibi kim? Limak Doğu Anadolu Çimento ne iş yapar, kim kurdu?

İslam Memiş, Merkez Bankası'nın faiz kararındaki çarpıcı detayı yorumladı: Cebinizde paranız varsa... İslam Memiş, Merkez Bankası'nın faiz kararındaki çarpıcı detayı yorumladı: Cebinizde... Haberi Görüntüle

LİMAK DOĞU ANADOLU ÇİMENTO'NUN SAHİBİ KİM?

Limak Doğu Anadolu Çimento, Türk iş dünyasının önde gelen kuruluşlarından biri olan Limak Holding'e aittir. Limak Holding, 1976 yılında inşaat sektöründeki faaliyetleriyle başlayan bir şirketler grubudur. O tarihten bu yana, güçlü kurumsal yapısı ve çeşitlendirilmiş iş portföyüyle dikkat çeken Limak Holding, Türkiye'nin yanı sıra uluslararası alanda da önemli projelere imza atmış bir kuruluştur.

Başkasına ait POS cihazı ve IBAN kullananlar yandı: Yeni vergiler geliyor cezalar artıyor Başkasına ait POS cihazı ve IBAN kullananlar yandı: Yeni vergiler... Haberi Görüntüle

LİMAK DOĞU ANADOLU ÇİMENTO KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MUDUR?

Limak'ın halka arzı, katılım endeksine uygun bir yapıya sahiptir ve bu özelliğiyle özellikle İslami hassasiyeti olan yatırımcılar için bir tercih olabilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading