Yandex Metrica

Kripto piyasası el freni çekti: Bitcoin ve Ethereum'da düşüş devam edecek mi? 2 Nisan kripto para piyasalarında son durum?

Geçen ayın başında rekor seviyelere çıkan kripto para piyasası, tekrar el freni çekti. Kripto yatırımcısını telaşlandıran bu gelişme sonrası uzmanlardan yorum geldi. Peki kripto paralarda düşüş devam edecek mi?

Ekonomi

16.04.2024, 09:55

Büyük zikzakları ile yatırımcılarını telaşlandıran kripto para piyasasında Bitcoin 70.000 dolar direncine takılarak dalgalanmalar yaşamaya başladı. Dalgalanmalar sonucunda 66.000 dolara kadar gerileyen Bitcoin fiyatları 66.500 dolar sevisinden işlem görüyor.

Kahvehane ekonomisti yine yüksek uçtu: Selçuk Geçer'den akıllara durgunluk veren dolar tahmini: 200 kat olacak Kahvehane ekonomisti yine yüksek uçtu: Selçuk Geçer'den akıllara durgunluk veren... Haberi Görüntüle

BİTCOİN GERİ ÇEKİLİYOR

Saatlik çizelgede 68.800 dolar bandında oluşan düşüş yönü çizgisi fiyatların 64.000 dolar destek seviyesine doğru düşebileceğini gösteriyor. Fiyat 69.200 dolarlık destek bölgesinden aşağı doğru sert bir düşüşle 67.000 doların altına indi ve en son 66.000 dolar seviyesine kadar geri çekildi.

Şu an için 66.300 dolar seviyesinden kendine alıcı bulan Bitcoin, çıkan fiyat, yükselişin devam etmesi halinde 68.000 dolar ve üzerindeki direnç seviyeleriyle karşı karşıya kalacak. 

Türkiye'de haziranda kaç konut satıldı? Geçen yılın aynı ayına göre azalış var Türkiye'de haziranda kaç konut satıldı? Geçen yılın aynı ayına göre... Haberi Görüntüle

BİTCOİN DİRENCİ KIRMAKTA ZORLANIYOR

Fakat Bitcoin şu an için 68.000 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkmakta zorlanıyor. 66.000 dolar altındaki kırılmalar fiyatın daha da düşmesine yol açabilir. 

Son dakika: İstanbul'da toplu taşımaya zam! Son dakika: İstanbul'da toplu taşımaya zam! Haberi Görüntüle

BİTCOİN DÜŞECEK Mİ, YÜKSELECEK Mİ?

68 bin dolar direnç seviyesini bir türlü kıramayan Bitcoin uzmanların dikkatini çekerken, Bitcoin fiyatlarında aşağı yönlü bir hareket olasılığını artırıyor. Şu anda, anlık bir destek 66.000 dolar seviyesine yakın duruyor gibi görünüyor. Fakat bu seviyenin altına doğru bir kırılma, fiyatı daha da aşağıya çekebilir.

Dolar yükseliş trendinde! Dolar haftanın ikinci gününe nasıl başladı? İşte 16Temmuz 2024 güncel döviz kurları... Dolar yükseliş trendinde! Dolar haftanın ikinci gününe nasıl başladı? İşte... Haberi Görüntüle

ETHEREUM'DA SON DURUM NE?

Bir diğer kripto para çeşidi olan Ethereum, 7 aydır pozitif kapanış görürken yükseliş trendini kararlı şekilde sürdürüyor.

Hükümet emekliler için düğmeye bastı! Emeklilik yaşı ve prim gün sayılarında değişiklik yapılacak! Yeni formül masada! Hükümet emekliler için düğmeye bastı! Emeklilik yaşı ve prim gün... Haberi Görüntüle

ETHEREUM'DA YÜKSELİŞ OLABİLİR

İki ay önce %46 gibi dikkat çeken bir oranda değer kazanan Ethereum, Mart'ta yüzde 9 oranında değer artışıyla 3.645 dolardan kapanış görürken yükseliş ivmesini biraz olsun yavaşlattı. Fakat hem Blockchain verileri hem de beklentiler Ethereum’da trendin devam edebileceğini öngörüyor.

Mart ayında bakiyeli Ethereum adreslerinin sayısının 118,2 bin ile rekor sayıya ulaştığını rapor eden Blockchain analiz platformu Santiment, orta vadeli MVRV oranının, piyasa duyarlılığının pozitif kaldığını göstererek yükseliş sinyali ürettiği üzerinde duruyor. Ayrıca MVRV, piyasa değeri ile gerçekleşen değerin oranlanmasıyla hesaplanan bir veri olarak varlığın iskontolu mu yoksa primli mi hareket ettiğine dair öngörü sunar.

Araç sahipleri dikkat: Benzin ve motorine zam mı geliyor? İşte 22 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları Araç sahipleri dikkat: Benzin ve motorine zam mı geliyor? İşte... Haberi Görüntüle

ETHEREUM'DA HEDEF KAÇ DOLAR?

3.600 dolar seviyesi direnç olarak güncelliğini koruyan Ethereum’da 3.650 dolardan dönen kripto para, haftaya satıcılı başladıktan sonra 3.500 dolara kadar geriledi. Kısa vadeli görünüme göre 3.500 - 3.600 dolar aralığına sıkışan Ethereum’un Bu fiyat seviyelerini günlük kapanışlarla kırma eğilimine bağlı olarak yukarı bölgede 3.770 dolar ve aşağı bölgede 3.330 dolar seviyelerine doğru hareket edebileceğini görebiliriz.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading