Yandex Metrica

Kripto paraların akıbeti bu hafta belli olacak! Gözler Joe Biden'in imzasında

Kripto paraların akıbeti bu hafta belli olacak! Gözler Joe Biden'in imzasında

Kripto para piyasaları bu hafta ABD’den gelecek olan haberlere odaklanmış durumda. ABD Başkanı Joe Biden, kripto paraların ve merkez bankasının dijital para birimi ile ilgili kararnameye imza atması bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:51

Hürriyet'in haberine göre; Rusya Ukrayna kriziyle sert bir düşüş yaşayan kripto para  piyasaları için kritik dönemece girildi. 2022 yılının kripto paralar için ya tamam ya da devam yılı. Zira birçok ülke yasal düzenlemelerini neticeye vardıracak.

Öte yandan bu hafta Merkez Bankası dijital para birimini (CBDC) incelemeye ve dijital varlıkları düzenlemek için hükümet çapında bir strateji geliştirmeye yönlendiren bir kararname çıkarması bekleniyor.

Üniversite öğrencileri dikkat! Öğrenci destek ödemeleri başladı: 5 bin TL hesabınıza yatacak Üniversite öğrencileri dikkat! Öğrenci destek ödemeleri başladı: 5 bin TL... Haberi Görüntüle

FED KENDİ DİJİTAL PARASINI ÇIKARACAK

Fed Yönetim Kurulu üyesi Lael Brainard, stablecoin ve kripto para kullanımının arttığı, başka ülkelerin kendi merkez bankası dijital paralarını (CBDC) çıkardıkları bir ortamda Fed'in kendi dijital parasını çıkarmasının finansal piyasalarda istikrarı artırıcı bir rol oynayabileceğini söyledi.

Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? 25 metreküp doğal gaz desteği sona erdi mi? Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? 25 metreküp... Haberi Görüntüle

FBI KRİPTO PARA BİRİMLERİNİN KÖTÜYE KULLANIMI İÇİN BİRİM KURDU

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), kripto sömürüsünü ele almak için yeni bir birim hayata geçirdi. Yeni ekip, 'kripto para birimlerinin cezai kötüye kullanımı' ile mücadele etmek için Adalet Bakanlığı Ulusal Kripto Para Birimi İcra Ekibi (DOJ) ile birlikte çalışacak. Oluşturulan yeni birim deneyimli bir bilgisayar suçları savcısı tarafından yönetilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading