Yandex Metrica

Kripto para çılgınlığı metaverse sıçradı! O altcoinlerde patlama yaşanacak

Kripto para çılgınlığı metaverse sıçradı! O altcoinlerde patlama yaşanacak

Sanal gayrimenkuller veya metaverse tabanındaki araziler, Non Fungible Token (NFT) şeklinde satılıyor ve popülaritesi giderek artıyor. Bu popülarite ile metaverse coin projeleri de patlama yaşıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 22:03

DappRadar ve Kripto Koin'e göre, sanal arazi satışları Aralık ayının başında patladı ve sadece dörtmetaverse coin projesi için 105 milyon doların üzerinde gelir sağladı. Bunun içinde oyun platformu Sandbox, NFT satışlarında 86,56 milyon dolar ile hakim olurken, Decentraland ikinci oldu. Hangi metaverse tokeni’nin satın alınacağını seçme kararı, keşfetmek istediğiniz platforma bağlı. Her sanal dünyanın, kullanıcıların dijital arazi satın almalarını sağlayan kendi benzersiz tokeni var. Metaverse’de bir arsa satın almak için kullanılabilecek en popüler token’lerden bazıları: Ethereum (ETH), Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Gala Games (GALA), Enjin Coin (ENJ)

Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA) ve The Sandbox’ın (SAND) NFT tabanlı dünyalarındaki mülkler özellikle popüler. MANA geçen yıl %4.258 artış kaydetti. Google sonuçları, bu terimler için arama hacimlerinin kısa sürede arttığını ve kamuoyunun ilgisinin yalnızca son aylarda ateşlendiğini gösteriyor.

NOT: Bu içerik yatırım tavsiyesi değildir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading