Yandex Metrica

Kripto çöküş hızlandı! Bir borsa daha iflas ilan etmek üzere

Kripto çöküş hızlandı! Bir borsa daha iflas ilan etmek üzere

Dünyanın en büyük ikinci kripto borsası FTX'in çöküşünün ardından piyasalarda deprem devam ediyor. Bloomberg'in iddiasına göre, aracı kurum Genesis, likidide bulamaması halinde iflas bayrağını çekebilir.

Ekonomi

23.01.2024, 20:05

Kripo para piyasalarında deprem devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda, dünyanın en büyük 2'inci kripto borsasının nakit bulamadığı için iflas etmesi neticesinde yatırımcılar milyarlarca lirasını kaybederken, kripto paranın yasallığı sorgulanıyor.

Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur getirecek tarihi anlaşma Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur... Haberi Görüntüle

1 MİLYAR DOLARLIK FON ARIYOR

Bloomberg'in iddiasına göre, FTX'in ardından dijital varlık aracı kurumu FTX de kaynak sıkıntısı yaşıyor ve bu sıkıntıyı aşabilmek için 1 milyar dolarlık fon arıyor. Bu kapsamda, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'nin kapısını yardım isteğiyle çalan şirket, henüz sonuç alabilmiş değil.

FTX hesabında 175 milyon doları kalan Genesis 10 Kasım'dan itibaren çekimleri durdurmuştu.

Bloomberg'in sorularını yanıtlayan Genesis sözcüsü derhal iflas başvurusunda bulunma yönünde bir planları olmadığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading