Yandex Metrica

KPSS'den sadece 55 puan almanız yeterli! Resmi olarak açıklama geldi! Başvurular bayramdan sonra başlıyor!

KPSS'den sadece 55 puan almanız yeterli! Resmi olarak açıklama geldi! Başvurular bayramdan sonra başlıyor!

Kırıkkale ili Bahşılı Belediyesi'nden resmi olarak açıklama geldi. Aktarılan bilgilere göre, belediyenin bünyesine memur alımı yapılacak. Başvuruların bayramdan sonra başlayacağı açıklandı.  

Ekonomi

12.04.2024, 05:23

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımlarına her geçen gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. İlk defa atanmak üzere memur alımı yapılacak. Kırıkkale ili Bahşılı Belediyesi için yapılacak personel alımına ilişkin başvuru detaylarını tek tek açıkladı. 

Dolarda 6 TL'lik değişim olacak! MB öyle bir hamle yaptı ki... İşte güncel fiyatlar Dolarda 6 TL'lik değişim olacak! MB öyle bir hamle yaptı... Haberi Görüntüle

KPSS'DEN 55 PUAN ALMANIZ YETERLİ 

Farklı meslekler için yapılacak olan personel alımında KPSS 55 puan şartı alınacak. Kadın erkek personel alımına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

Bakanlık müjdeli haberi duyurdu: O kişilere 5 bin TL ödeme yapılacak! Bakanlık müjdeli haberi duyurdu: O kişilere 5 bin TL ödeme... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunacak adayların belirtilen başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. Adayların taşıması gereken şartlardan bazıları şu şekilde:

TC vatandaşı olmak

Kamu haklarından mahrum olmamak

TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak

Erkek adaylar için askerlik durumu ile ilişkisi olmamak

Görevini yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ya da bedensel engeli olmamak

İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara bir şok daha! Toplu taşımaya zam geliyor! Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara bir şok daha! Toplu taşımaya zam geliyor! Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDİLECEK?

Başvurulara ilişkin detaylar belli oldu. Başvurmak ve işe alınmak isteyen adaylar için başvuru bilgileri şu şekilde açıklandı:

“Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte 15/04/2024 tarihinden 17/04/2024 tarihi mesai bitimine kadar (08:30-12:00 / 13:30-16:30) mesai saatleri içerisinde şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu Bahşılı Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi no:23 Bahşılı/KIRIKKALE adresine müracaatlarını yapabileceklerdir”

Kurum, yaptığı açıklamasında geciken postalardan belediyenin sorumlu olmayacağının altını çizdi. Bu sebeple detayların iyi bir şekilde incelenmesi gerekiyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading