Yandex Metrica

Kiracıları yakından ilgilendiren haber! KDK emsal bir karara imza attı

Kiracıları yakından ilgilendiren haber! KDK emsal bir karara imza attı

Kamu Denetçiliği Kurumu, kiraladığı evden ayrılan ve elektrik aboneliği için ödediği güvence bedeli iade edilmeyen kiracının başvurusuna binaen ilgili şirketle görüşme yaparak mağduriyeti giderilmesini sağladı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:34

KDK kararına göre Ankara'da yaşayan bir kişi, 2020 yılında kiracı olarak kaldığı evin aboneliğini açtırabilmek için kuruma müracaat ettiğinde, ilgili şirketin güvence bedeli talep ettiğini, bedeli ödemek istemeyen kiracının aboneliği yapılmayacağı bildirildiğinde ise istemeyerek ödeme yaparak sözleşme imzaladığını aktardı. 

Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor! İşte detaylar... Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor!... Haberi Görüntüle

KDK DEVREYE GİRDİ

Bir yıl kadar kiracı olarak yaşayan kişi evden ayrılarak aboneliğini sonlandırmak istediğinde şirketin güvence bedelini kendisine geri ödememesi sonucu KDK'ya başvurdu. 

Başvuruyu inceleyen KDK, mağduriyetin giderilmesi adına ilgili şirket ve kamu kurumuyla görüşme sağladı.

Doğalgaz ve elektrik fiyatlarına mayıs ayında zam yapılacak mı? Bakan Bayraktar'dan merak edilen soruya yanıt Doğalgaz ve elektrik fiyatlarına mayıs ayında zam yapılacak mı? Bakan... Haberi Görüntüle

GÜVENCE BEDELİ GERİ ÖDENDİ 

Görüşmeler sonucu ilgili şirket güvence bedelinin geri ödemesini kiracıya yaparak durumu KDK'ya bildirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading