Yandex Metrica

Kimse telaşa kapılmasın! Uzman ekonomistten rahatlatan açıklama

Kimse telaşa kapılmasın! Uzman ekonomistten rahatlatan açıklama

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara 'Telaşa kapılmayın' uyarısı geldi. Memiş, gram altın hakkında açıklamalar yaparak yatırımcıları bilinçlendirdi.

Ekonomi

22.05.2024, 10:56

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dövizin Temmuz ayından itibaren yükselişe geçeceğini, yıl sonunda 40 TL civarında olacağını söyledi.

Çalışan anneye destek başvurusu şartları ne, nereden yapılır? Çalışan anneye destek başvurusu şartları ne, nereden yapılır? Haberi Görüntüle

TELAŞA KAPILMAYIN

Yatırımcılara telaşa kapılmamaları gerektiğini dile getiren Memiş, "Reisi'nin ölümüyle birlikte altın ve gümüş fiyatları yükselişler gördük ancak bu sınırlı kaldı" dedi.

Memiş, "Ons altın 40 dolar yükselerek 2 bin 450, gram altın 40 lira  yükselerek 2 bin 550' TL'ye kadar yükseldi. Dün akşam saatlerinde  ise gerileyerek ons 2 bin 432 , gram altın 2 bin 527 lira olarak geriledi. Kısa vadede tekrar düşme beklentimi koruyorum. Yatırımcılar telaşa kapılmasın. Gram altın yatırımcısı ons altını takip etsin. Ons altının 2 bin 400 dolar seviyesine kadar gram altının ise 2 bin 380'e kadar sarkmasını bekliyorum. Jeopolitik gerilimlerden ötürü piyasalarda tansiyon artıyor ancak tekrar sakinleşti. Ancak yıl sonu itibarıyla gram altında 3000-3500 TL bandında ons altın da bu rakamın 3000 bin dolar olmasını bekliyorum." dedi.

Apple bir iPhone modelini daha ıskartaya çekiyor: O model artık emekliye ayrılıyor Apple bir iPhone modelini daha ıskartaya çekiyor: O model artık... Haberi Görüntüle

EN ÇOK GÜMÜŞ KAZANDIRIYOR

Yatırımcılara en çok geliri sağlayan yatırım aracının gümüş olduğunu belirten Memiş, ''Gümüş gram fiyatı altını tahtından etti Gümüş yılın ilk yarısında daha çok kazandırdı. Gram fiyatı 33,60 kuruş seviyesine kadar yükseldi. Gümüşte de kısa vadede gerileme bekliyoruz. Temmuz ayı itibariyle yükseliş trendini yakalayacağını bekliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

1

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading