Yandex Metrica

İstanbul plajları cep yakıyor! Bodrum'u solladı

İstanbul plajları cep yakıyor! Bodrum'u solladı

Artık sadece ünlü tatil yerlerinde değil, İstanbul'daki plajlar dahi fiyatlarıyla cep yakıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte, plajlara akın eden vatandaşlar, geçen yıla göre neredeyse harcadıklarının iki katı fazlasını ödemeye başladılar. Kilyos'taki halk plajları için belirlenen ücret şu an için ortalama 350 TL olarak görünüyor.
 

Ekonomi

24.05.2024, 10:48

Havaların ısınmasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da popüler tatil bölgelerindeki fiyatlar gündeme gelmeye başladı. Ancak fiyatların aşırı yüksek olması nedeniyle vatandaşlar, şehir dışına çıkmak yerine kendi şehirlerindeki imkanları tercih etmeyi yeğliyorlar. İstanbul'da yaşayanlar da kendilerini şehrin plajlarında bulmayı arzuluyor ancak burada da fiyat artışlarıyla karşılaşıyorlar. Geçen sene plaj girişleri için 300 TL talep eden işletmeciler, fiyatları neredeyse iki kat artırdılar. Bu yıl sadece giriş için ortalama 500 TL isteniyor. Üstelik gün içinde yemek ve içecek masrafları da eklenince, plaja gitmek isteyenlerin en az 1000 TL'yi gözden çıkarması gerekiyor.

Elinde altın olanlar dikkat! Ünlü altın yorumcusu 'Satın' dedi: İşte güncel fiyatlar Elinde altın olanlar dikkat! Ünlü altın yorumcusu 'Satın' dedi: İşte... Haberi Görüntüle

GEÇEN YILA GÖRE CİDDİ ARTIŞ VAR

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte sıcaklardan bunalan vatandaşlar, kendilerini plajlara atmak için sabırsızlanıyor. Ancak şimdiden gündeme gelen fiyatlar endişe verici bir boyuta ulaşıyor. TV100'de yer alan bir haber doğrultusunda, Kilyos'taki plajlar 1 Haziran'da açılacak. Bu kapsamda, Kilyos'ta bulunan hemen hemen her plajda yenileme çalışmaları devam ediyor. Bununla birlikte, söz konusu yenileme çalışmalarıyla birlikte uygulanacak fiyat politikası da belirlendi. Geçen yılki fiyatlarla karşılaştırıldığında ciddi bir farklılık olduğu gözlemleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı için devreye girdi ABD'den talimat verdi: Bitirin bu işi Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı için devreye girdi ABD'den talimat verdi:... Haberi Görüntüle

İSTANBUL PLAJLARI CEP YAKIYOR

Halk plajlarının henüz açılmamış olmasına rağmen, tarifeleri de gün yüzüne çıktı. Kilyos'taki halk plajları için belirlenen ücret şu an için ortalama 350 TL olarak görünüyor.

Geçtiğimiz yıl özel bir plajda deniz keyfi yapmanın maliyeti ortalama 300 TL seviyesindeydi. Ancak bu yıl, bu rakamın 500 TL'ye yükseldiği görülüyor. Ancak belirtilen 500 TL'lik ücret sadece giriş ücretini kapsıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading