Yandex Metrica

İstanbul Havalimanı yine zirvede: Günlük uçuşlar arttı

İstanbul Havalimanı yine zirvede: Günlük uçuşlar arttı

Havayolu taşımacılığında dünyanın büyük aktarma merkezlerinden biri haline gelen İstanbul Havalimanı 13-19 Kasım'da Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 21:47

Dünyanın en büyük havalimanları arasında ilk sıralarda yer alan İstanbul Havalimanı 13-19 Kasım'da Avrupa'nın en yoğun havalimanı unvanını yeniden elde etti.

İstanbul Havalimanı, 13-19 Kasım'da günlük ortalama 1297 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatının (Eurocontrol) 13-19 Kasım tarihlerine ilişkin Avrupa Havacılık Raporu yayımlandı.

Tek tuşla hemen erişebileceksiniz! Dört bakanlığın komisyonunda kabul edildi: Konut alımında yeni dönem! Tek tuşla hemen erişebileceksiniz! Dört bakanlığın komisyonunda kabul edildi: Konut... Haberi Görüntüle

GÜNLÜK UÇUŞ SAYISI YÜZDE 12 ARTTI

Kovid-19 salgınının başladığı 2019 yılı öncesi uçuş sayılarındaki değişimlere de yer verilen rapora göre, İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük uçuş sayısını yüzde 12 artırmayı başaran Avrupa'daki tek havalimanı oldu.

Arap ırkçılığı ekonomiyi de vurdu: Türkiye milyar dolarlar kaybetti! İşte TÜİK'in açıkladığı resmi rakamlar... Arap ırkçılığı ekonomiyi de vurdu: Türkiye milyar dolarlar kaybetti! İşte... Haberi Görüntüle

AVRUPA'NIN ZİRVESİNDE

Rapora göre, İstanbul Havalimanı 13-19 Kasım'da günlük ortalama 1297 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı'nı günlük ortalama 1254 uçuşla Londra Heathrow ile 1227 uçuşla Amsterdam Schiphol havalimanları izledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading