Yandex Metrica

İstanbul'da yılbaşında ekmeğe zam geliyor! Yeni fiyatlar hayrete düşürecek

İstanbul'da yılbaşında ekmeğe zam geliyor! Yeni fiyatlar hayrete düşürecek

İstanbul'da 230 gram ekmek 3 TL'den satılmaya başlandı. İstanbul'da yılbaşında ekmeğin fiyatının 3,5 TL olması bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:28

Vatandaşın temel tüketim maddelerinin başında gelen ekmeğin fşiyatı İstanbul'da farklı fiyatalrda satılmaya devam ederken yılbaşından itibaren yeniden zamlanacak.

İstanbul’daki bazı fırınlarda 230 gram ekmek 2,5 liradan satılıyor. Bazı fırınlar ise ekmeği 3,5 liraya satmaya başladı. Ekmeği 2,5 liradan satan fırınlar ise, yılbaşında zam bekliyor.

Koton halka arz fonunun kullanım yerleri neler? Koton ne zaman halka arz olacak 2024? Koton halka arz fonunun kullanım yerleri neler? Koton ne zaman... Haberi Görüntüle

"YILBAŞINDA EKMEĞE ZAM BEKLİYORUZ"

Un fiyatınınn yükselmesinden şikayetçi olan fırıncı Yaşar Sandal, ''Yılbaşında ekmeğe zam bekliyoruz. Bazı ilçelerde ekmek 3 lira olmuş durumda. Hatta 3,5 lira yapanlar bile oluyor. Bu fiyata satanlar zarar etmemek için satıyorlar. Şu anda ekmeği 2,5 liradan satıyoruz ancak zarar ediyoruz. Un fiyatlarında bir artış söz konusu, devletimizden bununla ilgili bir denetleme yapmasını bekliyoruz. Yılbaşında ekmeğin 3,5 lira olmasını bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Bakan Şimşek: Yatırımcılardan Türkiye'ye çok güçlü bir ilgi var Bakan Şimşek: Yatırımcılardan Türkiye'ye çok güçlü bir ilgi var Haberi Görüntüle

''GÜNDE İKİ BİN EKMEK YAPIYORUM''

Ekmek fiyatlarının artmasından dolayı günlük satışlarda azalmalar yaşadıklarını belirten fırıncı Yaşar Sandal, şu ifadeleri kullandı; ''5ay önce ekmek 2 lirayken, üç bin ekmek satıyordum. Şimdi ekmek 2,5 lira oldu, günde 2 bin ekmek yapıyorum'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading