Yandex Metrica

İslam Memiş'ten çarpıcı Bitcoin yorumu: O tarihte çok para kazandıracak!

İslam Memiş'ten çarpıcı Bitcoin yorumu: O tarihte çok para kazandıracak!

Altın fiyatları hakkındaki yorumlarıyla tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten Bitcoin için çarpıcı bir yorum geldi. Memiş, ons altın ve Bitcoin arasındaki bağlantıyı vurgulayarak, o tarihte Bitcoin'in yükselişe geçeceğini dile getirdi.  

Ekonomi

09.05.2024, 18:38

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Bitcoin hakkında beklentilerini paylaştı. Son dönemlerde kripto para piyasalarında hareketlilik yaşanırken, Bitcoin'in yüzde 58 oranında yükselmesi, tüm yatırımcıların ilgisini çekti.

Kripto para piyasalarında hareketli günler devam ederken, İslam Memiş'ten yatırımcılara kritik tavsiyeler geldi. Kripto para yatırımcıları Bitcoin'in 100 bin dolar ne zaman olacağını araştırırken, Memiş tarih vererek açıklamalarda bulundu.

SGK'dan son dakika duyurusu: 17-21-24-28 Mayıs'ta IBAN'a yatırılacak! Mayıs ayı maaş ödeme tablosu belli oldu! SGK'dan son dakika duyurusu: 17-21-24-28 Mayıs'ta IBAN'a yatırılacak! Mayıs ayı... Haberi Görüntüle

''BTC YUKARI YÖNLÜ''

2024 yılının başından itibaren gösterdiği hızlı yükseliş ile yatırımcıların ilgisini çeken Bitcoin, yükselişine devam ediyor. İslam Memiş, Bitcoin ve altın fiyatları arasındaki ilişkiye dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı;

"Bu hafta ons ve BTC arasındaki ters orantıyı takip edebilirsiniz. Ons yukarı, BTC aşağı; BTC yukarı, ons aşağı. Çarşamba sonrası BTC yukarı yapar."

Ne gram, çeyrek en çok o kazandıracak: Yatırım yapmak isteyenler kapış kapış alıyor Ne gram, çeyrek en çok o kazandıracak: Yatırım yapmak isteyenler... Haberi Görüntüle

BITCOIN KAÇ BİN DOLAR?

Bitcoin, Türk Lirası bazında 2 milyon 75 bin lira, dolar bazında ise 63 bin 780 dolardan alıcı buluyor. Ethereum ise 3 bin 333 dolardan işlem görüyor.

 

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading