Yandex Metrica

İslam Memiş'ten 'bunu görmeden sakın harekete geçmeyin' uyarısı! Gram altın bu defa vurup geçecek! O tarihte 1920 lirayı görecek!

İslam Memiş'ten 'bunu görmeden sakın harekete geçmeyin' uyarısı! Gram altın bu defa vurup geçecek! O tarihte 1920 lirayı görecek!

Kendi Youtube kanalında yatırım araçlarına yönelik tahminlerini açıklayan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş "gram altın vurup geçecek" derken, beklediği yıl sonu seviyesini paylaştı. 

Ekonomi

23.01.2024, 21:42

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "gram altın vurup geçecek" dedi ve  beklediği yıl sonu tahminin paylaştı. Memiş'in dolar ve borsa tahmini de dikkat çekerken, "bunu yapmadan hareket etmeyin" diyerek altın yatırımcılarına uyarıda bulundu. 

Girişimci İşadamları Vakfı'ndan gençlere davet! 'Gençliği girişimciliğe hazırlıyoruz' Girişimci İşadamları Vakfı'ndan gençlere davet! 'Gençliği girişimciliğe hazırlıyoruz' Haberi Görüntüle

MEMİŞ'TEN BORSA DEĞERLENDİRMESİ 

Borsa değerlendirmesinde bulunan İslam Memiş, "Bu hafta para piyasalarında hangi gelişmeleri takip edeceğiz, hangi veri küresel piyasalar ya da yurt içi piyasalar için önemli. Borsada, altın ve gümüş fiyatlarında düşüşler devam edecek mi? Yıl sonuna doğru ne gibi hamleler yapılmalı? Bu soruların yanıtını vermeye çalışacağım.

Borsa İstanbul 100 Endeksi 7568 puandan ilk işlem gününü tamamladı. Yüzde 2.61 değer kaybı var. Düşüncemi ifade ediyorum, 7000 puan altına sarkmadan diğer yüzde 50 alım için acele etmeyeceğim. Beklentim halen negatif yönde. Orta ve uzun vadede endeks tarafındaki beklentim veya dolar  bazlı beklentim pozitif. Sepetimizde birçok ürün var. İçine borsayı da altın da dövizi de koyuyoruz. Maksat enflasyona karşı varlıklarımızı korumak." dedi.

Bu oyun yeni başladı! Bankalardan kredi çekecekler dikkat: Tüketicilere ek ücret tuzağı! Bu oyun yeni başladı! Bankalardan kredi çekecekler dikkat: Tüketicilere ek... Haberi Görüntüle

DOLAR VE EURO TAHMİNİ 

"Dolar kurunda 28.60 lira var ekranlarda. Kasım ayında 28.50 direncini takip edeceğiz. Aralık ayına kadar 29 lirayı hedef alan trend söylemimi vardı, bu düşüncem geçerli. Trend yukarı. Euro dolar paritesinde 1.06'ya kadar geri çekilme vardı. Geri çekildi, 1.0690 seviyesinde. Elinde dolar bulunduranlara, euro satın almak isteyenlere euro'nun avantajlı olduğunu, belki yıl bitmeden dolar endeksinde 100 altına sarkma olursa 1.10 seviyelerini görebiliriz euro dolar endeksinde. Dolar mı euro mu, kesinlikle euro. 2024 yılında yol haritamız euro tarafında."

Engelli maaşı, evde bakım maaşı ve 65 yaş aylığı alanlar müjde: Bakanlık resmen açıkladı: Maaşlara dev zam Engelli maaşı, evde bakım maaşı ve 65 yaş aylığı alanlar... Haberi Görüntüle

"BUNU GÖRMEDEN SAKIN BİR ŞEY YAPMAYIN"

"Ons altında düşüşler devam eder mi? Bunun cevabını arayacağız. 1960 direnci kırılırsa da yukarıda 1980 direnci var. Görelim ölelim o yüzden. Piyasa tepkisini görelim.

Tek tuşla hemen erişebileceksiniz! Dört bakanlığın komisyonunda kabul edildi: Konut alımında yeni dönem! Tek tuşla hemen erişebileceksiniz! Dört bakanlığın komisyonunda kabul edildi: Konut... Haberi Görüntüle

"GRAM ALTIN BU DEFA VURUP GEÇECEK"

Gram altın fiyatları 1838 - 1844 lira seviyesinde. Bu hafta altın alımı işini bitirmek gerekiyor. Bundan sonra fırsatlar vermeyebilir. Gram altın düşüşleri sınırlı oluyor. Dolar TL güçlü olduğu için aynı düşüşleri gram altında beklemeyin. 1830 destek, aşağıda 1820 lira var, buralar finish, son. Bundan sonra trend yukarı. 1920 lira ve yukarı yönlü hareketlerinin devam edeceğini düşünüyorum. Geçen ay 1668 liraydı. Şimdi 1830'ları konuşuyoruz. Alım fırsatı vermeden vurdu ve geçti. Trendin devamı da aynı şekilde, vuracak ve geçecek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading