Yandex Metrica

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına son uyarı: O tarihte gram altın çakılacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına uyarıda bulundu. Memiş, gram altında düşüş yaşanacağını söyleyerek tarih verdi.

Ekonomi

04.02.2024, 15:37

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Altın fiyatlarındaki değişkenliğe dikkat çekerek yatırımcılara uyarıda bulundu.

Altın borcu olan kafasını duvardan duvara vuracak! Elinizi çabuk tutun: Altın rekor için hazırlanıyor Altın borcu olan kafasını duvardan duvara vuracak! Elinizi çabuk tutun:... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN DÜŞECEK

Memiş, gram altının düşeceğini söyledi. Ons fiyatında bin 850 ve bin 950 direnç seviyeleri olduğunu ifade etti. Altının bulunduğu seviyenin bin 910 dolar olduğunu belirten Memiş gümüş içinde bir değerlendirmede bulundu.

Türkiye'den dev adım! Dünyada sadece 6 ülkede var: O platform Ay Yıldız'a boyandı bile Türkiye'den dev adım! Dünyada sadece 6 ülkede var: O platform... Haberi Görüntüle

GÜMÜŞTE DİRENÇ SEVİYESİ 21,80

Gümüş için de 21,80 ile 26,20 seviyelerinin direnç seviyeleri olduğunu belirten Memiş gümüşün 23,40 dolardan işlem gördüğünü ifade etti.

2023 yılına hızlı başlayan altının iki haftadır yükselişininde aşağı yönlü bir düzeltme beklentisi olduğunu belirten Memiş, altın, gümüş, pariteler ve borsalarda aşağı yönlü düzeltme olacağını ve dolar kurunda ise toparlanma beklediğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading