Yandex Metrica

İslam Memiş'ten 84 milyona müjde! Altın o tarihte rekor kıracak

İslam Memiş'ten 84 milyona müjde! Altın o tarihte rekor kıracak

Finans Analisti İslam Memiş, altın piyasalarını yorumlarken fiyatların yukarı yönlü hareketlerine devam edeceğini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:06

Dolar, altın, gümüş, borsa ve kripto para gibi yatırım araçlarına ilişkin yaptığı yorumlarla takip edilen isimlerden biri olan Finans Analisti İslam Memiş, haftanın son gününde yine çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu. 

İslam Memiş, piyasalara ilişkin şunları söyledi:

"Önümüzdeki birkaç ay biraz daha zorlu geçebilir o yüzden temkinli olmakta fayda var. Sekiz aydır baskılanan altın gibi gümüş gibi değerili metaller manüpile edildi. Altın zincirlerini kırdı. Yükseliş aslında daha yeni başladı.Tabii ki zaman zaman kar satışları olacaktır. Şu anda altının ons fiyatı 1770 dolar. 1700 direnç seviyesi kırıldıktan sonra yukarıda 1815 seviyesi var. Çok yakın bir zamanda 1800 dolarları artık telaffuz etmeye başlarız.

Boykotlar işe yaradı! Gazze'deki soykırımın finansörleri zor günler geçiriyor: KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü Boykotlar işe yaradı! Gazze'deki soykırımın finansörleri zor günler geçiriyor: KFC... Haberi Görüntüle

"AŞTIN TALEBİ DEVAM EDİYOR"

Gram altın TL fiyatı şu anda bin 68 lira seviyesinde ama yukarıda bin 90 lira seviyesi var. Sonra bin 100’lü rakamları artık yavaş yavaş konuşmaya başlarız. Hem fiziki tarafta hem de merkez bankaları tarafında altın talebi halen devam ediyor. Özellikle merkez bankaların biraz daha durgunluk yaşadığı dönemlerde Euro/Dolar paritesi Sterlin/Dolar paritesi altın ve gümüş gibi emtialarda da tekrar yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini görebiliriz." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading