Yandex Metrica

İslam Memiş'ten 84 milyona altın çağrısı! Cumartesi gününden önce...

İslam Memiş'ten 84 milyona altın çağrısı! Cumartesi gününden önce...

Gram Altın fiyatları ons altındaki hızlı geri çekilmenin etkisiyle düşüş yaşıyor. Gram altın güne 973,2 liradan başlangıç yaptı. Gün içinde en düşük 964,6 lira, en yüksek de 976 lira seviyesini gördü. Konuya İlişkin Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş kritik açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:51

Altın fiyatlarında hızlı düşüş devam ediyor. Enflasyon nedeniyle merkez bankalarının faiz artırımında bulunması ve ABD dolarının güç kazanması altın tarafında düşüşü beraberinde getirdi. Gram altın 964,6 liraya kadar geriledi.

Emeklilere özel indirimler TBMM'de: Yeni destek paketi içerisindekiler merak uyandırdı Emeklilere özel indirimler TBMM'de: Yeni destek paketi içerisindekiler merak uyandırdı Haberi Görüntüle

DOLARDA HIZLI GÜÇLENME 

Küresel piyasalarda Altın fiyatları düşüş gösteriyor. Dünyayı etkisi altına alan enflasyon nedeniyle merkez bankaları faiz artırımı yaparken dolar tarafında hızlı güçlenme meydana geldi.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Haberi Görüntüle

ONS ALTINDA KAYIP YÜZDE 20

20 Mart ayından bu yana ons altında kaybın yüzde 20'ye ulaşması nedeniyle analistler yeni destek ve direnç noktaları belirlemeye başladı.

TÜİK şubat ayı rakamlarını açıkladı: İşsizlik geriliyor TÜİK şubat ayı rakamlarını açıkladı: İşsizlik geriliyor Haberi Görüntüle

'1 EKİM İÇİN HAZIRLIK YAPIN'

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar, euro, kripto paralardaki hareketlenmeyle ilgili tarih verdi, "1 Ekim için hazırlık yapın" dedi.

Söylediklerinin yatırım tavsiye olmadığının altını çizen Memiş'in yazısından öne çıkan başlıklarsa şöyle: Ekim hazırlığı için son hafta! Bu hafta merkez bankalarının faiz kararlarını gördük. Piyasalar, yeni bir fiyatlama için hazır.Eylül ayının bitmesine bir hafta var.

Ekim’e 1 hafta kalmışken dolar ile ne ucuzsa o tarafa yönelmek gerekir.Orta ve uzun vadede dolar karşısındaki enstrümanlarda yeni ataklara hazırlıklı olmak gerek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading