Yandex Metrica

İslam Memiş sözünü tuttu! Şimdi tam zamanı diyerek altın alacaklara müjdeyi verdi

İslam Memiş sözünü tuttu! Şimdi tam zamanı diyerek altın alacaklara müjdeyi verdi

Yakın zamanda babasını kaybeden finans analisti İslam Memiş, 'söz vermiştim' diyerek altında yeni hedefini açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:12

Dolar, altın, gümüş gibi emtialarda tahminlerini büyük oranda tutturan finans analisti İslam Memiş, gram altının 900 TL'nin altını görmesinin ardından 'son fırsat' dedi ve alım yapacakları uyardı.

SGK'ya en fazla prim borcu olan 5 belediye de CHP'li SGK'ya en fazla prim borcu olan 5 belediye de CHP'li Haberi Görüntüle

MAYIS VE TEMMUZ AYINDA RALLİ VAR

"Ben son alımımı buralardan yapar uzun vade için beklerdim." ifadesini kullanan Memiş konuya ilişkin şunları söyledi:

Gram altın 893 lira Ons 1.877 $ 4. ve son alım için haber vereceğimi söz vermiştim. Ben son alımımı buralardan yapar uzun vade için beklerdim.

Aşağı yönlü risk olsa da, kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Ben nazarımda FİNAL’dir. Bu öngörüm kısa vadeli (günlük veya haftalık) alım-satım yapanlar için değildir. Orta ve uzun vade beklemeyi tercih edenler içindir. Mayıs-Temmuz ayında yukarı yönlü atakların hız kazanacağını görebiliriz. Özellikle altın ve gümüş birikimine ağırlık verilmeli Süreç 1 Mayıs başlar.

Altın piyasasında, en düşük 902 bin lira, en yüksek 908 bin 200 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, dünü önceki kapanışa göre yüzde 0,5 azalarak 905 bin liradan tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading