Yandex Metrica

İslam Memiş, gram altın için kasım ayını işaret etti: Altında yeni rekor geliyor

İslam Memiş, gram altın için kasım ayını işaret etti: Altında yeni rekor geliyor

Altın fiyatlarında yaşanan değişkenlik devam ediyor. Altının fiyatı bugün 1030 TL'yi test etti. Yatırım yapacak olan vatandaşlar altında yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten konuyla ilgili açıklama geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:53

Altın fiyatlarında aşağı-yukarı yönlü değişimler devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatları yeniden 1.000 TL'nin üzerine çıktı, bugün ise 1.030 seviyelerine kadar yükseldi. Yükselişle birlikte altın fiyatları günün en çok takip edilen konuları arasına girdi. Peki altında yükseliş devam ediyor mu? 

Elinde altın olanlar dikkat! Ünlü altın yorumcusu 'Satın' dedi: İşte güncel fiyatlar Elinde altın olanlar dikkat! Ünlü altın yorumcusu 'Satın' dedi: İşte... Haberi Görüntüle

"1.200 TL KRİTİK DİRENÇ SEVİYESİ"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten konuyla ilgili açıklama geldi:

Gram altın bugün 1.028 TL fiyatını gördü. Kasım ayında gram altın için yeni rekorlar görebiliriz. Altın gram fiyatı için 1.200 TL seviyesi kritik direnç seviyesi. Bu seviye aşılırsa daha üst rakamlar görülebilir. Bugünkü, jeopolitik riskler, belirsizlikler, küresel ekonomik koşullar burayı işaret ediyor. ABD Merkez Bankası faiz artırımları yönünde biraz daha yumuşayacak muhtemelen. Yani güvercin olacak biraz daha.

Bununla beraber piyasalarda normalleşme süreci göreceğiz. Güvenli limanlara olan talep artacağı için yıl sonuna doğru yükselişlere devam edeceğini düşünüyorum. Bu nedenle elinde altın bulunduran vatandaşların bozdurma yönünde çok da aceleci davranmaması gerektiğini düşünüyorum.

İslam Memiş, 1.020 TL seviyesinin bir alım fırsatı olabileceğine de dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading