Yandex Metrica

İslam Memiş gram altın için 'çok ucuz' diyerek uyardı! Bu fiyatlara bir daha gelmeyecek

İslam Memiş gram altın için 'çok ucuz' diyerek uyardı! Bu fiyatlara bir daha gelmeyecek

Altın ve para piyasalarına yönelik dikkat çeken tahminleriyle öne çıkan Finans Analisti İslam Memiş, yine çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu. Altın, dolar, borsa gibi yatırım araçları hakkında konuşan Memiş, yatırımcılara yön göstermeyi ihmal etmedi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:37

Finans Analisti İslam Memiş, son zamanlarda oldukça dalgalı bir seyir izleyen gram altına ilişkin görüşlerini sıraladı. İslam Memiş ayrıca petroldeki fiyat hareketlerini de analiz etti.

İlk olarak dolar, euro ve borsa tahmini yapan İslam Memiş'in değerlendirmeleri oldukça dikkat çekici.

"Dolar TL ekranlarda 19.04. İçeride 19.30-34 lira aralığında bir kur var karşımızda. Makas aralığı yine 30 kuruş fark ediyor." ifadesini kullanan İslam Memiş, "Alım ya da satış yapacaklar bunu gözden geçirmeli. Dolar kurunda yatay baskılanma süreci vardı, şimdi 19-19.10 aralığında baskılanma var. Orta ve uzun vadeli öngörümde değişiklik yok, haziran sonunda yukarı yönlü ataklar beklediğimi söyleyebilirim." dedi.

Gram altında sert düşüş! İşte 26 Temmuz 2024 güncel altın fiyatları Gram altında sert düşüş! İşte 26 Temmuz 2024 güncel altın... Haberi Görüntüle

"ORTA VE UZUN VADEDE İYİ BİR FIRSAT SUNUYOR"

İslam Memiş'in euro kuru değerlendirmesi ise şu şekilde:

"Euro TL kuru 20.56 seviyesinde ekranlarda. Serbest piyasalarda 20.79-87 lira aralığında. Euro dolar paritesi 1.0790'a kadar yükseldi. Bu yükselişler tekrar 1.06'nın altına sarkarsa dolardan çıkmak isteyen arkadaşlarımıza doların değil, euro'nun daha iyi bir para birimi olduğunu ifade etmiştim. Orta ve uzun vadede iyi bir fırsat sunuyor. 1.15 seviyesini göz önünde bulunduran, buraların aslında ucuz olduğunu bilmeli."

Araba hayali kuranlar dikkat! Araç piyasasında dengeler değişti! O araçlara ÖTV indirimi geliyor! Araba hayali kuranlar dikkat! Araç piyasasında dengeler değişti! O araçlara... Haberi Görüntüle

"GRAM ALTINDA DÜŞÜŞLER ALIM FIRSATI"

Gram altın TL fiyatı ekranlarda 1198 lira seviyesinde. Geliyoruz serbest piyasalara 1213-18 lira aralığında. 1243 rekor test edildiğinde, hem ons hem de gram tarafında geri çekilmeler yaşanabilir dikkat edin uyarılarım vardı. Bunlar gerçekleşti. Buradan tekrar yukarı yönlü hareketler var. Yaz aylarındaki yol haritamızda değişiklik yok. Önce 1450 lira ardından 1550 lira seviyesi, beklemeye devam ediyoruz. Orta ve uzun vadede 2350 dolar öngörümde değişiklik yok. Düşüşler alım fırsatı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading