Yandex Metrica

İŞKUR 10.900 kişilik personel alım ilanını açtı! KPSS şartı yok! 15 bin lira maaş ödenecek

İŞKUR 10.900 kişilik personel alım ilanını açtı! KPSS şartı yok! 15 bin lira maaş ödenecek

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 42.500 personel alımı ile ilgili detaylar merak ediliyor. KPSS şartsız, şartlı alımlara ilişkin gelişmeler araştırılıyor. İŞKUR ve ÖSYM üzerinden gerçekleşecek olan alımlarda istihdam edilmek isteyenler başvuru şartlarını sorguluyor. 10 kadroda alım gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Ekonomi

12.05.2024, 17:40

Hastanelere KPSS şartsız kura ile 10 bin 900 personel alımı yapılacak. Toplam 10 kadroda gerçekleştirilecek olan alımlara ilişkin detaylar kadroya girmek isteyenler tarafından araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde sürekli işçi olarak istihdam edilmek vatandaşlar alımların ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler?.

SSK ve Bağ-Kurlulara sevindiren haber! Emekliler için talimat verildi! Bankalardan 30 bin TL destek! SSK ve Bağ-Kurlulara sevindiren haber! Emekliler için talimat verildi! Bankalardan... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alacak. 10 bin 900 işçi alımı için detaylar paylaşıldı. Şİmdi adaylar başvuru için bilgi almak istiyor. 31 bin 600 personel alımı için ise detaylar kesinleşmedi. 

Emeklinin gündemi ek zam! AK Partili isim açıkladı: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emeklinin gündemi ek zam! AK Partili isim açıkladı: En düşük... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI

Şartları uygun olan adaylar, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 22/03/2023 – 27/03/2023 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yaparak başvuruda bulunabilir. 

TÜİK açıkladı: Konut satışlarında yüzde 5,2'lik düşüş! Fiyatlar ucuzlayacak mı? TÜİK açıkladı: Konut satışlarında yüzde 5,2'lik düşüş! Fiyatlar ucuzlayacak mı? Haberi Görüntüle

ALIM YAPILACAK KADROLAR

*TEMİZLİK GÖREVLİSİ

*GÜVENLİK GÖREVLİSİ (SİLAHSIZ)

*ELEKTRİKÇİ (GENEL)

*BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME ELEMANI

*MARANGOZ

*ISITMA VE SIHHİ TESİSATÇI

*BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİLERİ SERVİS DESTEK ELEMANI

*İNŞAAT BOYACISI/BOYACI

*KLİNİK DESTEK ELEMANI (HASTANE)

*HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ

MÜSİAD'dan dikkat çeken Tayvan ve çip çağrısı: 'Ülkelerin milli güvenliklerini tehdit edebilir' MÜSİAD'dan dikkat çeken Tayvan ve çip çağrısı: 'Ülkelerin milli güvenliklerini... Haberi Görüntüle

BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR? 

Sürekli işçi kadrolarına başvuran adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir;

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlar ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan şartları taşımak. (Yabancı uyruklu adaylar tercih yapamayacaktır.)

2. Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak (22/03/1983 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabilecektir).

4. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibarıyla mezun olmak ve istenilen diğer belgelere son başvuru tarihi itibarıyla sahip olmak.

5. Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmadığını belgelemek (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir).

7. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu hükümleri gereğince arşiv araştırması sonucuna göre atama işlemi yönünden bir engeli bulunmamak.

8. Güvenlik görevlisi (silahsız) olarak istihdam edilecekler için, yukarıda belirtilen şartlara ilave olarak, 5188 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin (1), (2) ve (3) alt bendindeki şartlar ile (g) ve (h) bendindeki şartları taşımak..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading