Yandex Metrica

İş arayışında olan vatandaşlara müjde: Belediyeye memur ve zabıta alımı yapılacak! İşte şartlar...

İş arayışında olan vatandaşlara müjde: Belediyeye memur ve zabıta alımı yapılacak! İşte şartlar...

İstanbul’un en hızla gelişen bölgelerinden biri olan Kağıthane, Belediyesi tarafından işçi alımı yapılacak. Kağıthane Belediyesi yaptığı açıklamada memur ve zabıta kadrolarında yeni yüzler aranacağı ifade edildi.

Ekonomi

20.02.2024, 16:09

Özellikle gençler ve istihdam arayışında olan bireyler için müjdeli bir haber geldi. Kağıthane Belediye Başkanlığı, memur  ve zabıta kadrolarına 45 yeni personel istihdam edileceğini duyurdu. İstanbul’un kalbinde, kamu hizmetinde bulunma şansı yakalamak isteyenler bu fırsat kaçmaz. 

Peynir ekmek gibi araba satacaklar! Nissan'dan dev kampanya: İster 100 bin indirim ister 500 bin alım desteği Peynir ekmek gibi araba satacaklar! Nissan'dan dev kampanya: İster 100... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? 

  • Başvuru Tarihleri: Başvurular, 2 Ekim 2023'ten itibaren başlayıp, 6 Ekim 2023 tarihine kadar sürecek. Bu tarihler arasında başvurularınızı tamamlamanız gerekiyor.

  • Başvuru Süreci: Başvuru süreci ve gereken belgelerle ilgili detaylı bilgi, Kağıthane Belediyesi'nin resmi internet sitesinden öğrenilebilir.

İşte kadro ve aranan şartlar...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading