Yandex Metrica

İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuru için son gün! 7,5 milyon kişi başvurdu

İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuru için son gün! 7,5 milyon kişi başvurdu

İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nde konut başvuruları yarın sona eriyor. 7,5 milyondan fazla kişinin başvurduğu projeye Ziraat Bankası ve Halkbank'tan başvuru yapılabiliyor. Diğer yandan İş yeri ve arsa başvuruları 7 Kasım'a kadar devam edecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:00

İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'ne başvurular için son güne gelindi. 81 ilde yapılacak olan dev projede 2 yılda 250 bin konut yapılacak. 

2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası ne kadar aratacak? 2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası... Haberi Görüntüle

E-DEVLET BAŞVURULARI SONA ERDİ 

Şu ana kadar 7,5 milyondan fazla kişinin başvurduğu projede e-Devlet başvuruları 28 Ekim'de sona ermişti. 

Diğer yandan bankalar üzerinden başvurular devam ediyor. Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden yapılacak başvurularda gerekli şartların sağlanmasına dikkat edilmesi gerekiyor. 

Altın alan zengin olacak: Dünya devleri resmen duyurdu: Neredeyse iki katı olacak Altın alan zengin olacak: Dünya devleri resmen duyurdu: Neredeyse iki... Haberi Görüntüle

SON GÜN YARIN 

Projenin asıl amacının dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması olduğu belirtilirken, kendisi ve eşinin üstüne tapu kaydı olanların başvurusu iptal ediliyor. 

İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nde iş yeri ve arsa başvuruları ise 7 Kasım'a kadar sürecek.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading