Yandex Metrica

İkinci el araba fiyatlarında son durum ne? Fiyatlar artacak mı azalacak mı?

İkinci el araba fiyatlarında son durum ne? Fiyatlar artacak mı azalacak mı?

Araba fiyatları yükselmeye devam ederken vatandaşın gözü ikinci el araçlara kaymış durumda. İkinci el araba fiyatlarında son durum ne? Fiyatlar yükseliş mi gösterecek?

Ekonomi

18.02.2024, 23:39

Pandemi ile beraber tüm dünyada patlak veren çip krizi araba üretimlerini zor hale getirdi. Bununla beraber döviz kurunun yükselişi ve vergi oranları araba fiyatlarının iyice artmasına sebep oluyor. 

Sıfır araba almanın zorlaştığı bu dönemde araba almak isteyenler ikinci el araba piyasasını yakından takip etmeye başladı. Ancak ikinci el araba fiyatları da pandemi sürecinde hızlı bir artış gösterdi. İkinci el araba piyasasında yükseliş ya da düşüş olur mu sorusu şuan araba alacaklar için birinci gündem maddesi olmuş durumda 

Mevcut koşullar altında ikinci el araba fiyatlarının da sıfır araba fiyatlarıyla beraber artması bekleniyor. Yeni yılla beraber sıfır otomobil fiyatlarına yapılacak zamların ikinci el otomobil fiyatlarına da yansıması bekleniyor. 

Arap ırkçılığı ekonomiyi de vurdu: Türkiye milyar dolarlar kaybetti! İşte TÜİK'in açıkladığı resmi rakamlar... Arap ırkçılığı ekonomiyi de vurdu: Türkiye milyar dolarlar kaybetti! İşte... Haberi Görüntüle

FİYATLAR ARTACAK MI?

İkinci el araba fiyatlarının yükselmesinde tek neden döviz kuru ve sıfır araba fiyatları değil. İnternette var olan ikinci el araba satış sitelerindeki fiyatların da etkili olduğu tahmin ediliyor. Arabalar için belirlenen fiyatlar birbiriyle yarışırken Özellikle yeni yılda fiyatların iyice artması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading