Yandex Metrica

Huawei'den hamle: Şimdi onlar düşünsün

Huawei'den hamle: Şimdi onlar düşünsün

ABD'nin yaptırımları karşısında oldukça sıkıntılı günler geçiren Huawei, yeni ürünü HarmonyOS ile fark yaratarak pazardaki eski yerine dönmeyi amaçlıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 17:31

Çin, piyasaya sürdüğü HarmonyOS 2.0 işletim sistemli yeni ürünleriyle pazardaki eski gücüne kavuşmak için ilk hamlesini yaptı. 

Huawei, ABD’nin yaptırımlarıyla oldukça zor bir döneme girmiş ve tüketici kitlesinde güven kaybı yaşamıştı. Şirket şimdi HarmonyOS 2.0 işletim sistemiyle tüketicilere birden fazla cihazda sorunsuz, akıllı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

HEDEF TÜM SORUNLARI ORTADAN KALDIRMAK
Huawei tarafından yapılan açıklamaya göre, günlük hayatın bir parçası olan akıllı cihazlar, sağladıkları deneyim çoğunlukla akıllı olmadığı için yığın sistemler, parçalanmış bir kullanıcı deneyimine yol açan ara bağlantı ve işlemleri karmaşıklaştırma eğiliminde. HarmonyOS ise bu sorunu ortadan kaldırmak için tasarlandı. HarmonyOS, farklı türden bir çok cihazın bağlanması ve iş birliği yapmasını sağlayacak ortak bir dil oluşturarak kullanıcılara daha rahat, sorunsuz ve güvenli bir deneyim sunuyor. 

Richard Yu, "Her şeyin birbirine bağlı ve akıllı olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Hiçbirimiz bu dünyadan kendimizi soyutlayamayız. HarmonyOS'un piyasaya sürülmesi ve bu çığır açan işletim sistemi tarafından desteklenen bir dizi ürün, ileriye dönük bir yaklaşımla mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya yönelik aralıksız çabalarımızın bir başka örneğidir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading