Yandex Metrica

Sitede Ara

Hesabınızı kontrol edin! Herkese 2000 TL ödeme yapıldı: PTT şubesinden öğrenebilirsiniz

Hesabınızı kontrol edin! Herkese 2000 TL ödeme yapıldı: PTT şubesinden öğrenebilirsiniz

Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destek ödemelerini sürdürüyor. PTT üzerinden yapılan ödemeler için vatandaşlara kontrol çağrısı yapıldı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

İhtiyaç sahibi vatandaşların desteklenmesi için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çeşitli programlar yürütülüyor. Devlet destekli ödemeler PTT üzerinden sağlanıyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan doğalgaz yardımları için araştırmalar devam ediyor. Bakanlık tarafından birçok farklı destek ödemesi sağlanırken doğalgaz ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başladığı aktarıldı. Yapılan ödemelerden biri de 65 yaş aylığı olarak karşımıza çıkmaktadır. Ödemeler için PTT hesaplarını kontrol ediniz. İşte ödeme detayları…

Bakıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla bakanlık tarafından destek ödemesi yapılmaktadır. Farklı alanlarda ödemeler yapılırken yaşlılık maaşı ödemeleri için araştırmalar devam ediyor. Yaşlılık aylığı ödemelerinden yararlanmak isteyen vatandaşların e-devlet sistemi üzerinden başvuru yapması gerekmektedir.

HER AY DÜZENLİ OLARAK ÖDEME YAPILIYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan ödemeler devam ediyor. 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için her ay düzenli olarak ödeme yapılmaktadır. 65 yaşını dolduran vatandaşların e-devlet sistemi üzerinden başvuru yapabileceği gibi ilçe ve belde belediyelerinden şahsen başvuru yapabileceğinin de altı çizildi. Bunun yanı sıra vatandaşların sağlaması gereken belirli temel özellikler bulunmaktadır. Ödemelerin PTT üzerinden yapılacağı ifade edilirken her ay düzenli olarak 2.604 TL ödeme sağlanacağı aktarıldı.

Yaşlılık aylığı için istenen başvuru şartları şu şekildedir: • 65 yaş ve üzeri olması, • SSK Bağ-Kur ve Emekli Sandığı gibi sosyal güvenceye sahip olmaması, • SGK’ya prim ödemesi yapmamış olması, • Muhtaçlık sınırının altında olması

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading