Yandex Metrica

Her yeni faturaya 50 TL para verilecek! 30 Eylül saat 23.59’a kadar geçerli: Elektrik, su, doğalgaz faturası...

Her yeni faturaya 50 TL para verilecek! 30 Eylül saat 23.59’a kadar geçerli: Elektrik, su, doğalgaz faturası...

QNB Finansbank, son duyurduğu kampanya ile müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Bankanın düzenlediği kampanya, dikkat çekici bir şekilde öne çıkıyor. Kampanya kapsamında, her yeni otomatik fatura talimatı veren müşterilere nakit ödül sunulacak. Bu fırsat sayesinde, 25 gün boyunca ParaPuan kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Ekonomi

23.01.2024, 21:28

QNB Finansbank, 30 Eylül'e kadar devam edecek olan çekici bir kampanya başlattı. Ayın belirli günlerinde düzenlenen kampanyalar genellikle müşteriler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. 

QNB Finansbank'ın son kampanya bilgilerine göre, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartlarıyla veya QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden 1-30 Eylül 2023 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 50 TL değerinde ParaPuan kazanma fırsatı sunulacak. 

Toplamda 150 TL'ye kadar 25 gün boyunca geçerli >ParaPuan> elde etme imkanını kaçırmayın.

İslam Memiş açık açık tarih verdi: Altın yatırımcıları bunu kaçırmasın! İslam Memiş açık açık tarih verdi: Altın yatırımcıları bunu kaçırmasın! Haberi Görüntüle

QNB FİNANSBANK KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya, 1-30 Eylül tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabı kullanarak yapılan her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerli. 

Kampanya süresi içinde iptal edilen ve tekrar verilen talimatlar ödül kazanma hakkı sağlamıyor. 

Verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL olmak üzere, toplamda en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.

Kredi kartından ödül kazanmak için verilen faturanın 29 Şubat 2024 tarihine kadar en az bir defa ödenmiş olması gerekiyor. Verilen talimatların 29 Mart 2024 tarihine kadar aktif durumda bulunması zorunlu. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi halinde, verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. Kullanılmış olan ParaPuan miktarı, kredi kartı ekstrenize borç olarak yansıtılacak.

Hesaptan verilen talimatlar için ilgili faturanın ödenmesi gereken son tarih 31 Ekim 2023. Kazanılan ParaPuanlar ise 1-10 Kasım 2023 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına aktarılacak; kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödüller ise faturanın ödendiği ayın son iş gününde, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecek.

Ödeme tarihi geldiğinde hesap bakiyesi ya da kredi kartı limiti yetersiz olan durumlarda fatura ödeme işlemi gerçekleştirilmeyecek.

Bu kampanya, sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verilen talimatlar için geçerli.

Kazanılan ParaPuan'lar, 25 gün içinde kullanılmalıdır. Bu sürenin sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacak.

QNB Finansbank şubeleri, Çağrı Merkezi, QNB Mobil uygulaması veya Bireysel İnternet Bankacılığı aracılığıyla otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

Her müşteri, kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir ve toplamda en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading