Yandex Metrica

Her dediği doğru çıkan Mert Başaran'dan son dakika çağrısı! Bu haftayı işaret edip uyardı

Her dediği doğru çıkan Mert Başaran'dan son dakika çağrısı! Bu haftayı işaret edip uyardı

Altın fiyatları Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaştan dolayı belirsiz bir şekilde inişli çıkışlı hareketler gösteriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran bu haftayı işaret edip uyarıda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:53

Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, altın için şu an beklemede kalmanın en iyi seçenek olduğunu ifade etti. 

Sosyal medya hesabından altın için açıklamada bulunan Başaran, "Bu hafta savaşta yaşanan gelişmelere göre borsaları düşürüp altını çıkarıp sonra barış oluyor diye tam dersiniz sonra barış bozuldu diye tam dersini yaparak defalarca sert iniş çıkış olabilir, malınız varsa çok ekrana bakmayın korku ile elinizdekileri almak isteyecekler" dedi.

Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Haberi Görüntüle

'YATAYDA İKEN ALIN'

Ons altın için sert çıkış ve iniş yaşandığını belirten Başaran, "Maalesef yine şerefsiz spekülatörler yaptılar. Savaş çıkıyor deyip altını uçurup tepeden aldırıp şimdi düşürüyorlar. Lütfen bir şey düşükken yatayda herkes sıkılıyorken alın, uçarken almayın" diye konuştu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading