Yandex Metrica

Her dediği çıkan ünlü ekonomist aylar sonra konuştu: Ne borsa, ne altın! Artık o var

Her dediği çıkan ünlü ekonomist aylar sonra konuştu: Ne borsa, ne altın! Artık o var

Ekonomi piyasasının kraliçesi Hatice Kolçak'tan dikkate değer bir açıklama geldi. Gram altında 3000 lira seviyeleri beklenirken, gümüşün getiri potansiyelinin daha yüksek olduğu vurgulandı. Geleceğin yatırım aracı gümüş mü?  

Ekonomi

14.05.2024, 11:58

Ekonomist Hatice Kolçak, döviz kurundaki dalgalanmaların ardından yatırımcıları rahatlatacak açıklamalarda bulunduı. Altın yerine gümüşün son derece yüksek getiri potansiyeline sahip olması, yatırımcıların gözünden kaçıyor.

Gram altının 3000 TL seviyelerine çıkması beklenirken gümüş fiyatlarındaki yükselme potansiyeli göz ardı edilmekte.  Hatice Kolçak, gümüşün altın ile rekabet edebileceğini, bunun için sadece biraz ivme kazanması gerektiğini vurguladı. Gram altını pahalı bulan vatandaşlara, gümüş alımını bir alternatif olarak önerdi.

17 Temmuz Gram altın fiyatı | Altın ne kadar oldu? 17 Temmuz Gram altın fiyatı | Altın ne kadar oldu? Haberi Görüntüle

GÜMÜŞ POTANSİYELİ YÜKSEK BİR YATIRIM ARACI

Altın ve gümüş fiyatları oldukça değişken bir seyir izlemeye devam ediyor. Gümüş fiyatı 13 Mayıs Pazartesi günü ise ortalam olarak 27 lira 30 kuruş seviyesinden işlem görüyor

Kolçak, ''Gümüş altından da hızlı gidebilir çünkü altın çok hızlandı. Gümüş biraz geride kaldı, gümüşün altını yakalaması gerekiyor bir şekilde, hızlanması lazım'' ifadelerini kullandı..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading