Yandex Metrica

Hazırlıklar tamamlandı, o tarihte altın fiyatlarını uzaya çıkaracaklar: Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Hazırlıklar tamamlandı, o tarihte altın fiyatlarını uzaya çıkaracaklar: Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Altın uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara son derece kritik açıklamalar geldi. Memiş, ''Temmuz ayı itibariyle önemli hazırlıklar yapılıyor ve bir şeylerin değişebileceği işaretleri var" dedi.  

Ekonomi

28.05.2024, 17:39

Altın yatırımcılarının yakın takibinde olan ünlü isim İslam Memiş, Temmuz ayını işaret ederek 'Bir şeylerin hazırlığı yapılıyor' dedi.

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz indirimi yapması beklediğini dile getiren Memiş, Türkiye'nin de benzer adımlar atabileceğini düşünüyor. Bu faiz indirimlerinin altın fiyatlarında yükselişe yol açabileceğine vurgu yapan Memiş, altın stoklamalarının da altın fiyatlarını etkilediğini ifade etti.

Dolara karşı baskı azaldı: Dolarda 7 TL'lik değişim olacak! İşte güncel fiyatlar Dolara karşı baskı azaldı: Dolarda 7 TL'lik değişim olacak! İşte... Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYINA DİKKAT

Memiş, "Temmuz ayı itibariyle önemli hazırlıklar yapılıyor ve bir şeylerin değişebileceği işaretleri var" ifadelerini kullanarak altın yatırımcılarına önemli açıklamalarda bulundu.

Temmuz ayında yaşanabilecek gelişmelerin yatırımcılar ve ekonomistler için oldukça önemli bir uyarı niteliğini taşdığını da sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading