Yandex Metrica

Haziran'da ilk zam ona gelecek! 6 gün sonra bu fiyattan satılacak

Haziran'da ilk zam ona gelecek! 6 gün sonra bu fiyattan satılacak

Haziran ayı henüz gelmeden zam haberleri önceden geldi. Tebliğ edilen bilgilere göre, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya platformları üzerinden yaptığı paylaşımla yeni zam dalgasını duyurdu.

Ekonomi

27.05.2024, 15:59

Yılın başından itibaren artan zam furyası, Haziran ayında daha da şiddetlenerek devam edecek gibi görünüyor. İğneden ipliğe her üründe görülen fiyat artışları, ne zaman duracağı merak konusu olurken, Haziran ayıyla birlikte yeni bir zam dalgasının başlayacağı öğrenildi.

Emekliye cillop gibi ek ödeme! Karar gece yarısı saat 00:00'da çıktı! 22-23-24 Temmuz’da ekstra maaş verilecek Emekliye cillop gibi ek ödeme! Karar gece yarısı saat 00:00'da... Haberi Görüntüle

FRITOS, DORITOS VE RUFFLES'A AİT MARKALAR ZAMLANACAK

Kola fiyatlarındaki son zamdan sonra şimdi bir başka gıda ürününde daha zam haberi geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, 1 Haziran 2024 itibariyle cips fiyatlarının artacağını bildirdi. Dündar, Fritos, Doritos ve Ruffles markalarına ait cipslerin yeni fiyatlarını da paylaştı.

Türkiye'de en popüler markalardan olan Fritos, Doritos ve Ruffles markalı cipslerin fiyatları 1 Haziran'dan itibaren 5 ila 10 TL arasında artacak. Mega boyutlu paketlerin fiyatı 45 TL'den 55 TL'ye yükselecekken, diğer boyutlardaki cipslerde de 5 TL'lik bir zam meydana gelecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading