Yandex Metrica

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı: Yeni adımlar bu akşam açıklanacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı: Yeni adımlar bu akşam açıklanacak

Son dakika haberleri... Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Enflasyon ve döviz kuru olmak üzere gündemimizde yer alan ekonomi başlıklarında hızlı ve çözüm odaklı adımlar atmaya devam edeceğiz. Atacağımız yeni adımlar silsilesi bu akşamdan itibaren ilgili kurumlarca kamuoyu ile paylaşılacaktır. " denildi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:23

Hazine ve Maliye Bakanlığı bu akşam açıklanacak yeni adımlar öncesi sosyal medya hesaplarından kritik bir duyuru yaptı. Açıklmada '"Bu sıkıntılı döneme rağmen uyguladığımız politikalar ile bu süreci de başarıyla atlatacağımızdan şüphemiz yok." ifadelerine yer verildi.

Petrol zengini ülkeden Türkiye'ye çağrı: Yeni anlaşma an meselesi! Petrol zengini ülkeden Türkiye'ye çağrı: Yeni anlaşma an meselesi! Haberi Görüntüle

EKONOMİDE YENİ ADIMLAR

Enflasyon ve döviz kuru ile ilgili adımların atılacağının bildirildiği açıklamda açıklamada, "Başta enflasyon ve döviz kuru olmak üzere gündemimizde yer alan bazı ekonomi başlıklarında, ekonomi yönetimimiz Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde hızlı ve çözüm odaklı adımlar atmaya devam edecek olup; atacağımız yeni adımlar silsilesi bu akşamdan itibaren Bakanlığımız ve ilgili kurumlarca kamuoyu ile paylaşılacaktır." denildi.

Ekonomide yeni adımlarım atılacağını duyuran Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yazılı açıklaması şöyle:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading