Yandex Metrica

Hafta ortasında emekliye ek ödeme müjdesi: TBMM onayladı! Kampanya ile 45.000 TL’ye varan nakit imkanı

Hafta ortasında emekliye ek ödeme müjdesi: TBMM onayladı! Kampanya ile 45.000 TL’ye varan nakit imkanı

TBMM tarafından onaylanan yeni ek ödeme kampanyası, emekli vatandaşlar büyük bir finansal avantaj olacak. Yeni düzenleme ile birlikte emekliler, bankalar sayesinde hızlı nakit alma şansı yakalayacak. 

Ekonomi

18.02.2024, 21:24

Emeklilere güzel haber Meclis'ten geldi. TBMM tarafından onaylanan ek ödeme kampanyası, emekli vatandaşların cebini rahatlatacak. Emekli aylığı alanlar, bankalar aracılığıyla hızlı nakit alma şansı yakalayacak. Kampanya kapsamında yapılacak ödemeler, emeklilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için etkili bir çözüm oluyor.

Emekli vatandaşlar, maaş aldıkları bankalardan kolayca nakit alabilecek. 

Kredi çekmek istemeyenlere müjde! O bankadan 12 ay ertelemeli 84 ay vadeli 400 bin TL kredi: İşte başvuru şartları... Kredi çekmek istemeyenlere müjde! O bankadan 12 ay ertelemeli 84... Haberi Görüntüle

3 AY ERTELEMELİ KREDİ İMKANI 

Emekliler, aylıklarını aldıkları banka üzerinden 50 bin TL'ye kadar ödeme alma şansına sahip. Ayrıca internet üzerinden yapılan başvurularda 20 bin TL'ye kadar nakit çekme imkanı bulunuyor. 

Emekli maaşlarına özel 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları ise, acil finansal ihtiyaçlara çözüm oluyor.

TÜİK istatistikleri açıkladı: En pahalı şehir artık İstanbul değil! İşte konut fiyatları en yüksek olan iller... TÜİK istatistikleri açıkladı: En pahalı şehir artık İstanbul değil! İşte... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK, HALKBANK

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekli müşterilerine özel hızlı ve anında kredi seçenekleri sunuyor. 3 ay ertelemeli krediler, bankaların hızlı kredi hizmeti anlayışı kapsamında ödeniyor. 

Başvurular ise, banka şubelerinden ya da bankaların online uygulamalarından yapılabiliyor. 

Bakanlık müjdeli haberi duyurdu: O kişilere 5 bin TL ödeme yapılacak! Bakanlık müjdeli haberi duyurdu: O kişilere 5 bin TL ödeme... Haberi Görüntüle

KREDİ BAŞVURUSU VE İŞLEM SÜRECİ

Emekliler, kredi başvurularını banka şubesinden ya da online gerçekleştirebilir. Başvurunun ardından, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vade ile kredi kullanımı mümkün.

Dev proje yükseliyor: Ülke ekonomisine 345 milyon liralık katkı sağlayacak Dev proje yükseliyor: Ülke ekonomisine 345 milyon liralık katkı sağlayacak Haberi Görüntüle

36 AY VADEYLE 45 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Halkbank Kredi Teklifi

Aylık Taksit Tutarı: 2.649 TL
Faiz Oranı: %3,69
Toplam Ödeme: 95.365 TL

Halkbank, bu teklifiyle aylık taksitlerde uygun bir ödeme planı sunuyor ve toplam ödeme miktarı olarak diğer bankalara kıyasla daha avantajlı bir seçenek oluşturuyor.

Vakıfbank Kredi Teklifi

Aylık Taksit Tutarı: 2.649 TL
Faiz Oranı: %3,69
Toplam Ödeme: 95.624 TL

Vakıfbank’ın kredi teklifi, Halkbank ile aynı aylık taksit tutarı ve faiz oranına sahip. Ancak, toplam ödeme miktarı Halkbank’tan biraz daha yüksek.

Ziraat Bankası Kredi Teklifi

Aylık Taksit Tutarı: 2.762 TL
Faiz Oranı: %3,94
Toplam Ödeme: 99.702 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading