Yandex Metrica

Gübre ve Mazot desteği ne kadar, ne zaman yatar 2024? Gübre ve Mazot desteği belli oldu mu?

Gübre ve Mazot desteği ne kadar, ne zaman yatar 2024? Gübre ve Mazot desteği belli oldu mu?

Üreticilere, üretim sürecini desteklemek amacıyla Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olanlara mazot ve gübre desteği sunulmaktadır. Çiftçiler ise gübre ve mazot desteğinin detaylarını öğrenmek için arama motorlarına, "Gübre ve Mazot desteği ne kadar, ne zaman yatar 2024? Gübre ve Mazot desteği belli oldu mu?" sorularını aratıyor.

Ekonomi

01.05.2024, 22:09

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere yönelik mazot ve gübre desteği miktarları detaylı bir şekilde açıklanmıştı. Bu destekten faydalanmak isteyen çiftçilerin Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olmaları gerekmektedir. Çiftçiler, mazot ve gübre yardımının ödeme tarihlerini sorgulayarak bilgi alabilmektedirler. Peki, Gübre ve Mazot desteği ne kadar, ne zaman yatar 2024? Gübre ve Mazot desteği belli oldu mu?

Bakan Şimşek'ten vergi paketine ilişkin açıklama: Dar gelirliye yönelik hüküm yok Bakan Şimşek'ten vergi paketine ilişkin açıklama: Dar gelirliye yönelik hüküm... Haberi Görüntüle

GÜBRE VE MAZOT DESTEĞİ NE KADAR, NE ZAMAN YATAR 2024?

Yeni yılda geçerli olacak mazot ve gübre destekleri, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla netleşti. Dekar başına; arpa, buğday, çavdar, tritikale ve yulaf üretiminde 103 TL mazot ve 46 TL gübre desteği, aspir üreticilerine 103 TL mazot ve 21 TL gübre desteği, kolza (kanola) üreticilerine 121 TL mazot ve 21 TL gübre desteği, fındık, kuru soğan, yaş çay, zeytin, şeker pancarı üretiminde 86 TL mazot ve 21 TL gübre desteği, kütlü pamuk üreticilerine 345 TL mazot ve 21 TL gübre desteği, çeltik üretiminde 250 TL mazot ve 21 TL gübre desteği, patates, soya üreticilerine 172 TL mazot ve 21 TL gübre desteği, yağlık ayçiçeği üretiminde 121 TL mazot ve 21 TL gübre desteği, yem bitkileri üretiminde 94 TL mazot ve 21 TL gübre desteği, diğer ürünlerde ise 86 TL mazot ve 21 TL gübre destek ödemesi yapılacak.

Emekli maaşlarına yapılacak zam ne zaman açıklanacak? AK Partili isim tarih verdi Emekli maaşlarına yapılacak zam ne zaman açıklanacak? AK Partili isim... Haberi Görüntüle

GÜBRE VE MAZOT DESTEĞİ BELLİ OLDU MU?

2024 yılında ödenecek olan 11,5 milyar TL tutarındaki mazot ve gübre desteği, yapılan açıklama ile öne çekilmiş ve ödemeler 2023 yılı Ekim ayında başlayarak çiftçilerin Ziraat Bankası hesaplarına yatırılmıştı. Ancak, yeni ödemelere dair henüz bir tarih paylaşımı yapılmış değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading