Yandex Metrica

Gram altın 2500 TL olacak! İslam Memiş Bitcoin benzetmesi yaparak uyardı: Bir anda zirve yapacak

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altını bitcoine benzeterek, rekor için tarih verdi. Gram altın ne zaman 2500 TL üzerine çıkacak. 20 Mart gram altın, çeyrek altın fiyatlarında son durum ne?   

Ekonomi

25.03.2024, 12:14

2024'ün ilk çeyreğinde rengini yeşile döndüren altın fiyatları 2.243,64 TL'ye kadar çıktı. Peki altın fiyatları yükselişe devam edecek mi? Altın fiyatları kaç TL olacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Günlük 150.000 metreküp doğalgaz çıkacak! Denizin altı rezerv kaynıyor: TPOA sondaj çalışmalarına başladı Günlük 150.000 metreküp doğalgaz çıkacak! Denizin altı rezerv kaynıyor: TPOA... Haberi Görüntüle

BORSADA SON DURUM NE?

Mart ayının sonuna doğru piyasaları değerlendiren Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Borsa İstanbul 8929 puandan dün günü tamamladı. Yüzde 2.43'lük tepki alımı, yükseliş oldu." dedi. Bu kadar sert düşüşlerden sonra normal tepki alımları ancak düzeltmeler bitmedi diyerek sözlerine devam eden Memiş, "Bir sonraki hamlede 8750 puan destek seviyesini takip etmeyi sürdüreceğim." ifadelerini kullandı.

Merkez Bankası'nın açıklamasından sonra hesaplar sil baştan değişti! İşte memur ve emekliyi temmuzda bekleyen zam oranı Merkez Bankası'nın açıklamasından sonra hesaplar sil baştan değişti! İşte memur... Haberi Görüntüle

DOLAR/EURO FİYATLARI DÜŞECEK Mİ, YÜKSELECEK Mİ?

Sözlerine devam eden İslam Memiş, "Dolar 32 lira 34 kuruş resmi kurda. Kapalıçarşı'da ise 33 lira 34 kuruş. Arada 1 liralık makas aralığı var." şeklinde konuştu. Açıklamalarına devam eden Memiş, "Yön yukarı. Euro/dolar paritesinde bu hafta 1.0850 destek seviyesini takip edeceğiz. 1.0880 parite vardı karşımızda. 1.09 altına her zaman ucuz bakıyoruz. Euro/dolar paritesi ucuz, elinde dolar bulunduran için bir fırsat bu." dedi.

Bankalar kesenin ağzını açtı! 2024 Promosyon ödemeleri rekor seviyede: Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Bankalar kesenin ağzını açtı! 2024 Promosyon ödemeleri rekor seviyede: Hangi... Haberi Görüntüle

ONS ALTIN FİYATLARI DÜŞTÜ MÜ, YÜKSELDİ Mİ?

Altın fiyatlarına ilişkin ise İslam Memiş, "Özellikle altın fiyatlarında yatay, satıcılı bir seyir hakim. Bu hafta 2125 dolar destek, 2180 dolar direnç seviyesini ifade etmiştim ons altında. Ons altın 2153 dolar seviyesinde. Burada yine 2125 dolar destek seviyesi var." şeklinde konuştu.

"Yarın akşama kadar bu teknik seviyelerin test edilmesi lazım. Sonra 2180 direnci var. İlk önce 2180 mi 2125 mi denenecek buna karar verecek piyasalar. Bugün Fed kararı olduğu için ya direnç ya destek test edilecek." diyerek açıklamalarına devam eden Memiş, "30 dolarlık bir alan var. Asıl kafa karıştıran şu. Aşağıda ihlal edilen alanlar var. 2090 ve 2070 dolar. Acaba buralar ne zaman dolacak. Fed kararından sonra bu taraftaki beklentimizi söyleyebileceğim. Hızlıca yükselişler oldu, orta vadede yıl sonuna kadar beklentimiz devam ediyor ama ihlal edilen alanları takip edeceğiz. Buraları öngörebilirsem iyi olacak" şeklinde konuştu.

Altın fiyatları güne nasıl başladı? 18 Nisan 2024 gram altın, ons altın ne kadar? Altın fiyatları güne nasıl başladı? 18 Nisan 2024 gram altın,... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN NE ZAMAN 2500 TL OLACAK?

Altın kahini İslam Memiş gram altın fiyatlarına ilişkin ise, "Gram altın 2250 lira resmi kur tarafında. Gram altın serbest piyasalarda 2470-2488 lira aralığında. Yine rekor denemesinden bahsedebiliriz. Gün içinde 2490'ı test etti gram altın. 2500 liraya ramak kaldı." dedi.

Fahiş fiyatlar için iki bakanlıktan ortak çalışma: Gramaj hilesine ambalaj darbesi geliyor! Fahiş fiyatlar için iki bakanlıktan ortak çalışma: Gramaj hilesine ambalaj... Haberi Görüntüle

ALTIN ALINMALI MI, SATILMALI MI?

Haziranda beklediğimiz seviyeler mart ortalarında test edilmeye yakın yerlerde." diyerek sözlerine devam eden İslam Memiş, "Demek ki hazirana kadar 2500 lira test edilecek. Gram altın tarafında yeni rekorlar göreceğiz ama son bir tur aşağıya dalış yapma ihtimali var gram altının. Tekrar 2400 altında rakamlar var ama ne zaman dalış yapacak onu yakından takip etmeyi sürdüreceğiz. Altınım var satmalı mıyım? Bende bu sorunun cevabı hayır. Satmak için çok çok erken" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading