Yandex Metrica

Gram Altın 1200 TL!

Gram Altın 1200 TL!

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaş kur ve altın fiyatlarını dengesiz şekilde etkilerken Araştırmacı yazar Haluk Özdil altın fiyatları için yeni tahminlerde bulundu. Özdil'e göre gram altın fiyatı haziran ayında 1200 TL olacak.

Ekonomi

23.01.2024, 19:03

Önceki tahminleri her zaman tutan araştırmacıo yazar Haluk Özdil altın ile ilgili yeni tahminlerde bulundu. 

Youtube kanalı üzerinden değerlendirmelerde bulunan Haluk Özdil, haziran ayına dikkat çekerek yeni bir tahminde bulundu. 

Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu dolar beklentisi ne? Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu... Haberi Görüntüle

1200 TL OLACAK

Özdil açıklamasında, "Altın Haziran başına kadar 1200 lira olacak. Hatta geçecek. Altının ons 1900’ü geçince artık dönüşü yok demiştim. Altının bundan sonra çıkacağı belli. Dünyada ve Türkiye’de savaş fiyatlanıyor. Savaş ekonomisinin en büyük aracı altındır. Savaş dönemlerinde kağıt paraların bir önemi kalmaz. Ne yazık ki bu tüm yaşananlar gıda fiyatlarında artışlara sebep olacaktır. Bir kıtlık net bir şekilde var. Türkiye mesela makarna üretimi için Ukrayna ile Rusya’dan gelen buğdaya muhtaç… Altın için benim önerim değil. Ama Haziran ayında altın 1200 lirayı geçecek. Altın için bir takım girişimler yapılmalı. Durumu olanlar bütçesi yettiği şekilde altını düşünebilirler ama dediğimiz gibi bu yatırım tavsiyesi değildir." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading