Yandex Metrica

Fatura ödeyenler dikkat! 150 TL ödeme yapılacak: Elektrik, doğalgaz, su...

Fatura ödeyenler dikkat! 150 TL ödeme yapılacak: Elektrik, doğalgaz, su...

Yapı Kredi Bankası, elektrik, doğalgaz ve su faturalarına yönelik yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre toplamda 150 TL ödeme yapılacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:12

Yapı Kredi Bankası, faturalara yönelik yeni kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanyadan otomatik ödeme talimatı veren müşteriler faydalanabilecek.

Bakan Şimşek 'Türkiye sahalara döndü' diyerek duyurdu: 'Güçlü bir program uyguluyoruz' Bakan Şimşek 'Türkiye sahalara döndü' diyerek duyurdu: 'Güçlü bir program... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI

Banka, kampanyanın detaylarını şu şekilde duyurdu:

11 Aralık 2022 – 10 Ocak 2023 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri 3 yeni talimat için 100 TL puan kazanabileceklerdir.

Kampanya kapsamında kredi kartlarınızdan vereceğiniz 3 yeni otomatik ödeme talimatı için toplamda 50 TL ekstra puan kazanılacaktır.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Aralık 2022 -10 Şubat 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Şubat 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading