Yandex Metrica

FAST limiti 2 bin liraya yükseltildi

FAST limiti 2 bin liraya yükseltildi

EFT işlemlerini 24 saat kesintisiz gerçekleştirme imkanı vererek, para transferini farklı bir boyuta taşıyan FAST Sisteminde limit 2000 liraya yükseltildi.

Ekonomi

12.05.2024, 01:04

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, tarafından 8 Ocak 2021 tarihinde vatandaşların kullanımına sunulan FAST Sisteminde kullanımın yakından takibi amacıyla ilk etapta limit 50 lira olarak belirlenmişti. Sistem problem yaşanmadan işleyince, pandemi dönemi koşullarının da etkisiyle limit 1000 liraya yükseltildi. Bugün itibarıyla FAST limiti 2000 liraya yükseltildi.

SGK'dan emeklilere kötü haber! O kişilere artık emekli maaş verilmeyecek ve faiziyle geri alınacak! SGK'dan emeklilere kötü haber! O kişilere artık emekli maaş verilmeyecek... Haberi Görüntüle

FAST SİSTEMİ NASIL KULLANILIR?

Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) sistemine üye olan finansal kuruluşun/bankanın müşterileri, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ödemelerini gerçekleştirebilirken, sistemdeki kolay adresleme sayesinde ilgili kuruluşun internet uygulamasında cep telefonu, e-posta adresi, TC Kimlik Numarası ya da hesap numarası ile eşleştirme yapılarak ödeme alınabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading