Yandex Metrica

EYT'de ilk maaşlar ne zaman yatırılacak? Uzman isim tarih vererek paylaştı

EYT'de ilk maaşlar ne zaman yatırılacak? Uzman isim tarih vererek paylaştı

EYT düzenlemesi için vatandaşlar Meclis'ten gelecek habere odaklanmıştı. Ancak deprem nedeniyle ara verilen Meclis'in çalışmalarına salı günü başlaması beklenirken, tarihin 28 Şubat'a çekilmesiyle EYT'lileri üzdü. İlk emekli maaşların yatacağı tarihle ilgili de önemli bir isimden yeni bir açıklama geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:28

Türkiye'yi yasa boğan depremler sonrası Meclis çalışmalarına ara verdi. Meclis'in 21 Şubat Salı günü açılarak çalışmalarına başlaması bekleniyordu. Milyonların merakla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemenin de salı ya da çarşamba günü yasalaşacağı öngörülüyordu. Ancak bugün konuyla ilgili farklı bir açıklama yapıldı. 

Altın rekora doymuyor! Sakın bozdurmayın: Uzman isim tarih verdi '6 bin  TL' olacak! Altın rekora doymuyor! Sakın bozdurmayın: Uzman isim tarih verdi '6... Haberi Görüntüle

 28 ŞUBAT'A UZADI

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Meclis çalışmalarına verilen aranın 28 Şubat tarihine kadar uzatıldığını bildirdi. 

Elitaş açıklamsında şu ifadelere yer verdi;

"Milletvekillerimizin büyük bir çoğunluğunun deprem bölgesinde olması sebebiyle siyasi partilerimizin mutabakatı ile TBMM çalışmalarına 28 Şubat 2023 tarihine kadar ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmiş olsun Türkiyem."

Bu fiyata bu araba kaçmaz! Otomobil piyasasını alt üst edecek kampanya: Range Rover'in tahtından indirecek Bu fiyata bu araba kaçmaz! Otomobil piyasasını alt üst edecek... Haberi Görüntüle

EYT DÜZENLEMESİ İÇİN PLANLAR DEĞİŞTİ

Meclis'in verilen aradan sonra yeniden açılış tarihinin 28 Şubat'a ertelenmesiyle mart ayında ilk emeklilik maaşlarını almayı bekleyen EYT'liler "İlk maaşlar ne zaman yatacak?" sorusunun cevabını merak ediyor.

Konuyla ilgili dikkat çeken açıklama ise Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun'dan geldi.

AK Partili isim duyurdu! En düşük emekli aylığı düzenlemesinde yeni gelişme AK Partili isim duyurdu! En düşük emekli aylığı düzenlemesinde yeni... Haberi Görüntüle

EYT'LİLERİN İLK MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Erdursun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı  paylaşımda "EYT Mart, Emeklilik başlangıcı Nisan, ilk aylığın alınacağı tarih Mayıs-Haziran ayına kaldı!" açıklamasında bulundu. 

Konuyla ilgili resmi makamlardan ise bir açıklama henüz bir bilgi paylaşılmadı. 

Aracı olan herkes dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Sakın o ücretleri ödemeyin! Aracı olan herkes dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Sakın o... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading